Budget- och lyxhotell


Flygstolar.se hjälper dig hitta och boka billiga hotell i Bangkok, Dubai, Barcelona, Mallorca, Sharm El-Sheikh och många andra destinationer världen över.

Jämför och hitta de bästa hotellen till lägsta pris

Eftersom vi jämför över 800 000 hotell världen över vågar vi påstå att vår sökmotor kommer att hjälpa dig boka ditt hotellrum till lägsta möjliga pris. Vare sig du är ute efter ett billigt vandrarhem eller ett lyxigt 5-stjärnigt hotell kommer sökmotorn hitta de bästa alternativen för dig. Samma hotell, samma rum men till ett lägre pris.

Spara upp till 80%


Med Flygstolar.ses hotellsöktjänst hittar du de bästa hotellen till lägsta pris på sekunder. Tjänsten är helt gratis och hjäper dig med boka ditt rum snabbt, enkelt och billigast i Sverige. Betala inte för mycket utan jämför priserna mellan alla världens största hotellbokningsplatser med hjälp av Flygstolar.se. Vanligtvis sparar du ca 30% i genomsnitt på en bokning men upp till 80% är inte helt främmande heller. Med en enda snabb sökning jämför vår tjänst hotellerbjudanden från över 800 000 hotell världen över. Vare sig det är ett lyxigt 5-stjärnigt hotell i Dubai eller ett 3-stjärnigt budget hotell i Istanbul får du häpnadsväckande priser. Du betlar helt enkelt mindre för samma hotellrum.

Finn de bästa hotellen


Det är busenkelt att söka och boka ditt önskade hotell till lägsta pris på Flygstolar.se. Tillvägagångssättet är en baggis. Bara fyll i hotellsökformuläret och Flygstolar.se hämtar priser från alla världens ledande hotellbokningstjänster på bara några sekunder. På resultatsidan visas ett resultat sorterat på rekommendation som standard. Denna sortering hjälper dig att snabbt hitta de mest prisvärda alternativen baserade på ett antal parametrar såsom pris, betyg, plats och antal stjärnor. Du kan dock även sortera på pris eller betyg ifall du önskar. Kartan ger en överblick över var alla hotell finns och kan öppnas i ett större fönster för ännu bättre överblick. Använd filtren för att dra ner resultatet till att bara visa sådant som är av intresse för dig och klicka sedan på "Visa" på det hotellet som lämpar sig bäst för dig och genomför slutligen bokningen och betalningsprocessen på den sidan du vidarebefordrats till.

Billigast i Sverige


Flygstolar.se är det snabbaste och billigaste sättet att boka ett hotell vare sig det är ett budgethotell eller av lyxstandard både i Sverige och i världen. Vi jämför priser från alla de stora hotellbokningstjänsterna så du slipper. Vi besparar dig huvudvärk, tid och pengar.

Budget- och lyxhotell
Spara upp till 80%
Finn de bästa hotellen
Billigast i Sverige

Tips för att hitta passande hotell till lägsta pris


 • 01
  Jämför priser
  Använd en prisjämförelsetjänst såsom Flygstolar.se. Detta ger dig fler valmöjligheter till lägsta pris på samma hotell och rum.
 • 02
  Var flexibel
  +- några dagar kan ge dig ett lägre pris då vissa hotell kan vara fullbokade ifall ett större event arrangeras under perioden för ditt besök.
 • 03
  Mindre grupper
  Att vara en mindre grupp ger dig fler alternativ eftersom många hotell inte har tillräckligt många rum för ett större sällskap.