Om oss

Sparar tid och pengar för miljoner svenska resenärer årligen

Vi älskar resor

"Resandet lämnar dig mållös och gör dig till en berättare". Ord från en av världens största upptäcktsresenärer genom tiderna, Ibn Battuta. Vem älskar inte att resa för att sedan komma hem och berätta historier om sina upplevelser? Flygstolar.se har som mål att inspirera och göra det billigt för dig att packa dina saker och ge dig av för att se världen för vad den verkligen är. Att utforska de mest avlägsna delarna av vår planet och upptäcka nya platser. Att besöka dina nära och kära. Sankt Augustine sade en gång att "världen är en bok och de som inte reser läser bara första sidan." Flygstolar.se's vision är att hjälpa Sveriges resenärer att upptäcka världens alla sidor till det lägsta möjliga priset.

Du behöver inte vara rik för att resa bra och bekvämt. Åtminstone inte om du använder dig av Flygstolar.se. Vi har funnits sedan 2006 och är experter på avancerade prisjämförelsemotorer, s.k. metasök för resor. Vårt kompetenta team av utvecklare och grundare har skapat en oberoende och gratis sökmotor som hittar lägsta priserna på flyg och hotell. Med ett enkelt klick söker och jämför Flygstolar.se mer än 70 ledande resebyråer, 900 flygbolag och 800 000 hotell världen över. Genom att använda Flygstolar.se sparar du både tid och pengar.

Vårt team

Vi jobbar hårt för att hitta den perfekta balansen mellan avancerad teknik, användarvänlighet och magi. Vårt team kämpar ständigt med att förverkliga Flygstolar.se's vision på en intelligent sökmotor - en smått magisk sökrobot som med smarta funktioner alltid hittar bästa priserna på resor för dig. Kom ihåg, ingen kan upptäcka världen åt dig, endast du själv kan upptäcka den. Här är några nyckelspelare i vårt team:

Elie

VD

Alex

Affärsutvecklare

Pierre

Arkitekt / Utvecklare

Ram

Utvecklare

Henrik

Utvecklare

Neo

Designer

Maria

Skribent

Jan

Skribent

Kom ihåg

Vi är inte en resebyrå och säljer därför inte resor själva. Vi jämför alla ledande resesajter för att visa dig den billigaste och mest lämpliga för just dig. Om du har några frågor kring din bokning måste du därför vända dig till resebyrån eller flygbolaget du bokat med.

Kontakt

Adress

M-bition AB
Hanstavägen 27
Kista Science Tower
Kista

Feedback och supportfrågor skickas bäst till info@flygstolar.se

FÖRETAGSUPPGIFTER

Säte: Stockholm, Sverige

Organisationsnummer: 556732-2523