Billiga flyg till London

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till London? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till London och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till London?

Det är aldrig dyrt att flyga till London. Många lågprisbolag flyger dit och ibland kan man komma undan för några hundralappr tur och retur. Åker man på våren har man stor chans att få bra biljettpriser dit. Framåt hösten och vintern blir det betydligt dyrare att flyga till London. I stort sett alla flygbolag flyger dit. Se till att ta med övriga kostnader när du jämför priser på lågrisbolagen med de traditionella. Bagage, incheckning mm är inte alltid avgiftsfritt hos lågprisflygbolagen.

Prisgraf för London

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till London, Storbritannien som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till London. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till London under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
London , en översikt

London är en världsmetropol vad gäller allt från mode och kultur till finans och nöje. Staden är även rik på arkitektur och historia vilket gör den till Europas mest åtråvärda resmål. Från att romarna en gång grundade staden har London genomgått ett flertal överlevnader och varit en självklar stad på världskartan. London är något för alla som inte vill sola och bada.Att göra i London

Madame Tussaud är ett annorlunda museum där du kan se vaxdockor som exakta kopior av världens kändiselit genom tiderna. Sätt i det gigantiska parisergjulet London Eye och blicka ut över London så långt ögat kan se. Ta dit till Trafalgar Square och njut av en dag bland vimlet. Kanske kan du få en porträtt ritad av dig från någon av de många konstänerer som sitter där dag in, dag ut.

Ta sig runt i London

Bästa snabbaste sättet att ta sig runt i London är not via Londons tunnelbana, the Tube. Se till att använda dig av Oyster, ett förbetalt elektroniskt kort, för att åka runt billigt. De kända dubbeldäckarna som man ofta ser på film är ett annat transportmedel som är effektivt. Numera har de gamla bussarna bytts ut mot mer moderna bussar dock finns fortfarande ett par rutter som använder sig av de gamla landsmärkena. Taxibilar finns det gott om men varför inte prova att hyra en cykel och se London på ett annorlunda sätt?

London hotell

London har många hotell i varierande standard. Räkna med högre priser än i andra städer då London är av världens dyraste städer att bo i. Ett budget alternativ som ändå ligger relativt centralt är Pembridge Palace Hotel. Ett mycket populärt hotell är Club Quarters Gracechurch som ligger tvärs över Leadenhall Market och endast fyra kvarter från Thames.

London sevärdheter

Sevärdheterna är många och du bör prioritera vad du vill se innan du åker till London. Gör ett besökt till County Hall som bla inrymmer ett gigantiskt akvarium med över 350 fiskarter från hela världen. Väl där kan du besöka Dalí Universe där konstaräns många verk finns representerade. Palace of Westminster och Westminster Abbey är två andra sevärdheter man inte får missa. Den senare inkluderar den världskända Big Ben. Gör även ett stopp i Buckingham Palace där drottningen bor och se vaktbytet som sker kl 11.30 dagligen mellan Aprill och Juli.

Ytterligare info om London

London har ett hett krogliv. Restaurangerna ligger tätt och nattlivet är hett. Var beredd på att London är dyrt. För den som älskar kultur finns det massor av museum att ta del utav. Shoppingen är av världsklass och här hittar du mode som ingen annanstans. Stora gallerior som Harrods eller gator som Old och New Bond Street där de största kläddesignerna visar det senaste är ett par alternativ.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i London

London Heathrow Airport Kod: LHR

Ligger 24 km väster om London centrum och är Londons huvudflygplats. En av världens mest trafikerade flygplatser som nyligen byggts ut med ny termial men har fortfarande problem med hanteringen av de miljontals besökarna varje år.

London Gatwick Airport Kod: LGW

Är den näst mest trafikerade flygplatsen i Storbritannien och ligger 45 km söder om London centurm.

London Stansted Airport Kod: STN

Ligger 48 km nordöst om London centrum och är väl trafikerad av bla Ryan Air.

Karta över London

Snabbfakta London


Nedan följer lite snabbfakta om London, Storbritannien.
  • Befolkning: 8 295 000
  • Språk: Engelska
  • Valuta: Brittisk Pund (GBP)
  • 1GBP = 13,29 SEK

Resetips