Billiga flyg till Stockholm

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Stockholm? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Stockholm och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Stockholm?

Flyg till Stockholm håller ungefär samma pris året om, även om det kan vara något dyrare att flyga under de intensivaste semestertiderna på sommaren och kring julen. Ett av de billigaste flygbolagen som flyger till Stockholm är Norwegian, men man kan även hitta bra priser hos t.ex. SAS och Ryanair.

Prisgraf för Stockholm

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Stockholm, Sverige som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Stockholm. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Stockholm under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Stockholm , en översikt

Stockholm är en Nordens största stad och är byggd på en mängd öar vid Mälarens strand. De senaste åren har Stockholm vuxit och blivit ett populärare resmål även i resten av världen. I Stockholm så kan man hitta så väl kultur, historiska sevärdheter som bra shopping.Att göra i Stockholm

Något som är givet för de flesta som besöker Stockholm är att vandra omkring i Gamla Stan på de historiska smala kullerstensgatorna. Annars så har Stockholm mycket att bjuda på både då det gäller nöjen och shopping, och i Europa har Stockholm blivit känd som en trendig och modern stad. På kvällarna så finns det många nöjen att välja mellan, och även om nattlivet är koncentrerat kring Stureplan så går det även att hitta många mysiga ställen på andra håll i staden.

Ta sig runt i Stockholm

Den kommunala trafiken i Stockholm är välutvecklad och det finns ett fungerande nät av tunnelbana, pendeltåg, spårvagn, bussar och färjor i staden som man kan använda sig av. För tillfälliga besökare i Stockholm rekommenderas att man köper ett SL-kort som kan användas som betalning i alla dessa trafikmedel under en viss period.

Stockholm hotell

Det finns ett flertal hotell att välja mellan i Stockholm som både passar affärsresenären och den vanlige turisten. De flesta hotell ligger inne i innerstaden och är moderna och välutrustade. Vanadis hotell är ett hotell som ligger i centrum av staden och passar för budgetresenären, men vill man ha ett lite exklusivare boende så finns det även många bra mellanklasshotell att välja mellan, t.ex. Hotell Hansson i Vasastaden. Det fina lyxhotellet Radisson Blu Strand ligger alldeles i hjärtat av Stockholm med en vacker utsikt över vattnet.

Stockholm sevärdheter

Det finns många sevärdheter i Stockholm för den som är intresserad av historia, t.ex. så kan man besöka det Kungliga slottet eller beundra det flera hundra år gamla Vasaskeppet som sjönk på sin jungfrutur strax utanför Stockholm. Reser man tillsammans med familjen så kan lämpliga utflyktsmål vara t.ex. nöjesparken Gröna Lund eller friluftsmuséet Skansen där man kan få träffa på många intressanta djur från världens alla hörn.

Ytterligare info om Stockholm

Den nya attraktionen SkyView gör att de som besöker Stockholm kan beundra hela staden från toppen av Globen. Att ta en båttur är också ett sätt att upptäcka Stockholm från en helt annan vinkel. Reser man till Stockholm på sommaren så kan man passa på och ta en färja ut till någon av öarna som hör till Stockholms skärgård och njuta av den vackra men karga naturen.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Stockholm

Kod: ARN

Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största flygplats och ligger 40 km norr om stadens centrum. Livligt trafikerad av många internationella flygbolag.

Karta över Stockholm

Snabbfakta Stockholm


Nedan följer lite snabbfakta om Stockholm, Sverige.
  • Befolkning: 2 100 000
  • Språk: Svenska
  • Valuta: Svensk Krona (SEK)
  • 1SEK = 1 SEK

Resetips