Billiga flyg till Miami

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Miami? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Miami och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Miami?

Miami har gott om alternativ att välja mellan. De flesta stora bolagen flyger dit. Northwest Airlines, Swiss Air och US Airways är några flygbolag som har överkomliga priser. Det skiljer sig dock mellan datumen. Andra bolag som Delta Airlines och Air France är billigare vid vissa datum. Billigaste tiden på året att flyga till Miami är på våren och hösten då många svenskar ännu inte tagit semester.

Prisgraf för Miami

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Miami, USA som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Miami. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Miami under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Miami , en översikt

Miami är en av världens hetaste städer. Inte bara för att det är bra väder året om. Miami erbjuder allt man kan önska sig i form av underhållning, nattliv och sol och bad. Miami Beach lockar miljontals besökare året runt och här kan man slappa lika väl som att festa järnet. Bra väder året runt med regn- och orkansäsong från Juni till November.Att göra i Miami

Det finns mycket att utforska i och runtom Miami. Norra Miami Beach erbjuder mycket strandaktiviteter medan den södra delen har ett nattliv som håller på ända in på morgnonen. Sitt gärna på något av caféerna längst stranden och se på folket som passerar förbi. Vi lovar att det är en underhållning i sig.

Ta sig runt i Miami

Miami är väl en typiskt bilstad. Här tar sig alla runt på egenhand. Det finns dock kommunikationer men det är inte alls som i Sverige. En hyrbil på semester är nästan ett måste. Parkering i Miami kan vara dyrt beroende på område.

Miami hotell

Sällan ser man så många hotell längst stranden som i Miami Beach. Affärsresenärer har även gott om hotell att välja på i downtown Miami. Hotellen är ofta stora med många faciliteter. I art deco distriktet är dock hotellen små och priserna höga. Royal Palm South Beach är ett bra alternativ för den som vill knyta både sol och bad med uteliv. Ett billigare alternativ längre norrut i Miami Beach är Marco Polo Ramada Plaza.

Miami sevärdheter

Något man ska passa på att se när man är i Miami är de flotta husen på Fisher Island, Star Island mfl. Här har världens kändis elit sina pampiga hus som de bor i när de är i Miami. Värt att se är även de latinska kvarteren dit man kan och bör åka med en reseguide via någon av de många turer som erbjuds från olika arrangörer.

Ytterligare info om Miami

Shoppa när du är i Miami. Det är inte dyrt och i vissa affärer går det att göra verkliga kap. Ett tips är att bege sig ut till Fort Lauderdale där Sawgrass Mills ligger. Ett gigantiskt köpcentrum med allt du kan tänka dig i shoppingväg till låga priser. Tänk på att amerikanerna har spring break under slutet av Februari och början på Mars.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Miami

Miami International Airport Kod: MIA

USAs tredje största flygplats som slussar 33 miljoner passagerare varje år. Flygplatsen ligger endast 11 km nordväst om stadskärnan.

Karta över Miami

Snabbfakta Miami


Nedan följer lite snabbfakta om Miami, USA.
  • Befolkning: 5 503 000
  • Språk: Engelska
  • Valuta: Amerikansk Dollar (USD)
  • 1USD = 10,51 SEK

Resetips