FAQ

Flygstolar.se är en prisjämförelsetjänst för resor som snabbt och enkelt hittar webbens bästa erbjudanden för flyg, hotell, hyrbilar och semesterboenden. Psst... vår tjänst är helt oberoende och gratis vilket innebär att vi aldrig säljer resorna själva och tar aldrig ut några avgifter överhuvudtaget.

Flygstolar.se är en avancerad prisjämförelsetjänst för resor, dock väldigt enkel att använda.

Flygstolar.se hjälper användarna att hitta flyg och hotell till lägsta möjliga pris genom att jämföra priserna hos ett stort antal resesajter.

Flygstolar.se jämför priser från så många källor, nämligen fler än 70 olika onlineresebyråer, 900 flygbolag och över 800 000 hotell världen över. Den breda jämförelsen ger dig automatiskt bästa priset på ditt flyg eller hotellrum. Genom att använda Flygstolar.se sparar du både tid och pengar.

  1. Enter your search details and click Search.
  2. Se över resultatet och välj det flyget eller hotellet som passar dig och klicka sedan på "Visa".
  3. Boka flyget eller hotellrummet på den valda onlineresebyrån.
  1. Mata in dina sökkriterier i formuläret för flyg på Flygstolar.se, mer specifikt avgångsflygplats, destinationsflygplats, avgångsdatum, hemresedatum och antalet passagerare. Klicka sedan på "Sök"-knappen.
  2. Flygstolar.se samlar och jämför priser från många onlineresebyråer på några sekunder. Granska och filtrera fram de lämpligaste alternativen för dig via filterverktygen du hittar på sajten. Klicka sedan på "Visa"-knappen.
  3. Du vidarebefordras nu till en extern webbplats för din valda resa där du kan slutföra och betala din bokning.
  1. Fyll i sökformuläret för hotell på Flygstolar.se. Ange antingen ett hotelnamn eller en stad, incheckningsdatum, utcheckningsdatum, antal rum och antal gäster. Klicka sedan på "Sök".
  2. Granska hotellresultatet och använd filteringsverktygen vid behov för att filtrera fram de hotell som passar dig bäst. Klicka sedan på "Visa".
  3. Du vidarebefordras nu till en extern webbplats för ditt valda hotell där bokning och betalning slutförs.

Både flygbolag och resebyråer vill få dig att tro att du får de bästa priserna på sina webbplatser. I de flesta fall är detta inte sant. För att få marknadens bästa priser måste du helt enkelt jämföra alla priser på marknaden, inte bara en aktörs priser. Att göra detta sökarbete manuellt är otroligt tidsödande. Flygstolar.se söker och jämför alla ledande resesajter på några få sekunder.

Kortfattade svaret är att vi är billigast. Varför? Resebyråer (s.k. OTA) och flygbolag sätter oftast olika priser för exakt samma flygresa eller hotellrum. En prisjämförelsetjänst som Flygstolar.se jämför alla resebyråer och flygbolag i en enda sökning och hittar då exakt samma resa till olika priser.

Exemplet nedan är en besökares sökning från Stockholm (STO) till Bangkok (BKK):

OTA 1: STO-BKK med Thai Airways: 4300 SEK
OTA 2: STO-BKK med Thai Airways: 5150 SEK
OTA 3: STO-BKK med Thai Airways: 4130 SEK
Thai Airways: STO-BKK: 4990 SEK

Som du kan se är OTA 3 billigast av alla alternativ, för exakt samma resa. Flygstolar.se gör dessa jämförelser vid varje sökning och hjälper därmed dig att hitta och boka till lägsta möjliga pris på marknaden.

Flygstolar.se hjälper tyvärr inte till med visum. Vi hänvisar alla visumfrågor till respektive lands ambassad, konsulat eller annan myndighet för ändamålet.

Priserna är beroende av många faktorer och kan variera ganska mycket över tid. Flygstolar.se jämför automatiskt alla resor från alla ledande resesajter. För att få de bästa och senaste priserna behöver du bara gå till Flygstolar.se, skriva in dina sökkriterier i formuläret och söka. Du får då automatiskt de lägsta priserna på marknaden direkt på sidan.

Flygstolar.se's support är nätbaserad och vi har därför ingen telefonsupport. Alla supportfrågor skickas till info@flygstolar.se. Vi svarar normalt inom ett par timmar.

Kom ihåg

Vi är inte en resebyrå och säljer därför inte resor själva. Vi jämför alla ledande resesajter för att visa dig den billigaste och mest lämpliga för just dig. Om du har några frågor kring din bokning måste du därför vända dig till resebyrån eller flygbolaget du bokat med.

Kontakt

Adress

M-bition AB
Hanstavägen 27
Kista Science Tower
Kista

Feedback och supportfrågor skickas bäst till info@flygstolar.se

FÖRETAGSUPPGIFTER

Säte: Stockholm, Sverige

Organisationsnummer: 556732-2523