Billiga flyg till Innsbrück

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Innsbrück? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Innsbrück och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Innsbrück?

Det finns flera bolag som erbjuder resor till Innsbrück, men det är bara Austrian Airlines som erbjuder direktflyg. De andra bolagen går via mellanlandningar i andra delar av Europa. Som den vinterort Innsbrück är råder högsäsong under vintertid men det går att finna prisvärda resor under mars månad. Under sommartid sjunker priserna betydligt.

Prisgraf för Innsbrück

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Innsbrück, Österrike som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Innsbrück. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Innsbrück under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Innsbrück , en översikt

Charmiga och otroligt vackra Innsbrück ligger vid foten av Alperna omgiven av en magisk natur mitt i det gemytliga Tyrolen. Hit kommer människor från hela världen för att uppleva naturen, utöva alla tänkbara sporter och inte minst njuta av livet. Många kommer tllbaka år efter år.Att göra i Innsbrück

I Innsbrück city njuter man av fantastisk arkitektur, gemytliga barer och trevliga caféer. Shoppingen är inte alls oäven och året runt anordnas olika typer av festivaler. De flesta som kommer hit gör det för att sporta, vinter som sommar. Vintertid är det klassiska vintersporter som längdskidåkning, slalom, snowboard och skridskor som gäller. Under sommaren erbjuder området en mängd olika sportalternativ som paragliding, forsränning, bergsklättring, vandring i bergen, terrängcykling, golf, tennis och mycket, mycket mer. Vilken tid på året man än kommer, så finns det en mängd aktiviteter för alla åldrar.

Ta sig runt i Innsbrück

Innsbrück är en liten och gemytlig stad och är en stad där det är lätt att ta sig runt i till fots. Om man vill kan man använda sig av det exemplariska bussystemet eller ta taxi runt. För den som vill göra lite längre resor ute i naturen kan hyrbil vara ett alternativ, men bil är helt onödigt för den som bara vill uppleva själva staden.

Innsbrück hotell

Hotellen är ofta sportiga och mycket gemytliga. Många av dem är mycket behjälpliga i att anordna olika sportaktivititeter. Man får vara beredd att lägga en knapp tusenlapp per natt för att få tag på ett bra hotell, som till exempel Sport Hotel Spenz. Lite lyxigare är Grand Hotel Europa. Hotellet har en mycket genuin atmosfär och ligger precis mitt emot tågstationen. Ren lyx finner man på hotellet Schlosshotel IGLS. Hotellet är inrymt i en magnifik slottsliknande byggnad och alla rum har utsikt mot de omgivande bergen.

Innsbrück sevärdheter

Den gamla staden är verkligen en sevärdhet med magnifika hus med arkitektur från olika europeiska epoker. I flera av husen finns olika kulturcentrum såsom Beirstindl, das Breibhaus och P.M.K. Där kan man få se många olika föreställningar. Renässansslottet Schloss Ambras en bit ifrån centrum är väl värd en utflykt även om naturen i sig är nog så betagande.

Ytterligare info om Innsbrück

Innsbrück är en verklig året-runt-destination som erbjuder en fantastisk tillvaro när som helst på året. Det har också blivit en mycket populär turistort som erbjuder en mycket god service utan att förlora sin ursprungliga charm. Staden är till människorna sett en ganska ung stad vilket ger staden en spännande dynamik.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Innsbrück

Innsbrück Airport Flughafen Kod: INN

Flygplatsen är den största i Tyrolen och ligger ungefär 6 kilometer från Innsbrücks centrum. Ett tåg förbinder staden med flygplatsen och tåget avgår varje kvart. Det tar knappt 20 minuter mellan destinationerna.

Karta över Innsbrück

Snabbfakta Innsbrück


Nedan följer lite snabbfakta om Innsbrück, Österrike.
  • Befolkning: 122 000
  • Språk: Tyska
  • Valuta: Euro (EUR)
  • 1EUR = 11,63 SEK

Resetips