Billiga flyg till Sydney

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Sydney? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Sydney och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Sydney?

Till Sydney flyger en mängd olika flygbolag, bland annat Quantas, British Airways, United, Thai Airways och Virgin Australia. Eftersom Australien ligger på andra sidan jordklotet så måste man oftast mellanlanda i ett eller flera länder på vägen dit. Flygbiljetterna till Sydney håller ungefär samma prisklass året om och de billigaste biljetterna kommer man över genom att boka sin resa i god tid på förhand.

Prisgraf för Sydney

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Sydney, Australien som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Sydney. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Sydney under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Sydney , en översikt

Belägen vid Stilla Havet och med flera vackra och milslånga stränder är Sydney en modern stad med ett livligt kulturliv, känd för design och mode samt såklart även den fantastiska naturen som omger staden. Så mycket som en tredjedel av Sydneys befolkning är födda utomlands och den internationella stämningen i staden är vibrant.Att göra i Sydney

Det ordnas ständigt med olika sorters evenemang och festivaler i Sydney och livet står aldrig stilla utan det händer hela tiden något roligt! Bondi Beach är den mest kända stranden, men det finns även flera andra bra stränder utanför Sydney där du kan bada eller prova på vindsurfing på vågorna i Stilla Havet. För att uppleva mer av Australiens fantastiska natur så kan du göra en utflykt till The Royal National Park där du kan vandra, cykla eller paddla. Om du har tur så kan du få se vilda kängurur och andra exotiska djur som lever i frihet här.

Ta sig runt i Sydney

Sydney har en fungerande lokaltrafik och det är möjligt att ta sig överallt i staden med buss, lokaltåg och stadsbåt. I fall du vill röra dig fritt i staden utan att behöva hålla koll på tidtabeller och ruttkartor så kan du hyra en bil för det är relativt lätt att köra i Sydney bara man undviker rusningstiderna. Kom ihåg att vissa vägar är avgiftsbelagda.

Sydney hotell

Hotellutbudet i Sydney är brett och de flesta hotellen är moderna och har en mycket hög klass. Reser man med en smalare reskassa så finns det många hotell och hostel som riktar sig till speciellt till backpackers och där man kan övernatta för en billig peng, t.ex. Funk House Backpackers. Reser man till Sydney i affärer så är ett prisvärt hotell Travelodge Hotel Sydney som ligger i stadens business-distrikt på gångavstånd från de flesta sevärdheterna. Swiss Grand Resort Hotel är ett hotell i lyxstil och ligger på den kända Bondi Beach-stranden.

Sydney sevärdheter

Ett bra sätt att se Sydneys främsta attraktioner som till exempel Sydneys operahus är genom att åka på en kryssning från Darling harbour. The Rocks är Sydneys äldsta område och genom att promenera här kan du få en uppfattning om hur livet i Australien såg ut för de första immigranterna för några hundra år sedan. Promenera över den kända Sydney Harbour Bridge eller picknicka under den. Den våghalsige kan även klättra upp till toppen av bron och få se en fantastisk utsikt över staden.

Ytterligare info om Sydney

Besök gärna förorterna som finns i utkanterna av Sydney och upptäck folktommare stränder, billigare shopping, vackra parker och andra undangömda skatter. Den bästa tiden att resa till Sydney är på våren eller hösten då vädret är varmt och behagligt. Sommaren i Sydney infaller i december till februari och är väldigt het men vindarna från havet svalkar skönt året om.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Sydney

Sydney Kingsford Smith International Airport Kod: SYD

Sydney Kingsford Smith Airport är den huvudsakliga porten till Australien och ligger 6 km söder om stadens centrum. Över 35 olika internationella flygbolag flyger till Sydney dagligen vilket gör flygplatsen till den mest trafikerade i hela Australien. Det är lätt att ta sig in till centrum antingen med lokaltåg eller buss.

Karta över Sydney

Snabbfakta Sydney


Nedan följer lite snabbfakta om Sydney, Australien.
  • Befolkning: 4 628 000
  • Språk: Engelska
  • Valuta: Australisk Dollar (AUD)
  • 1AUD = 7,06 SEK

Resetips