Billiga flyg till Natal

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Natal? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Natal och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Natal?

Det finns flera internationella flygbolag som reser mot Natal. Ofta innebär resorna två mellanlandningar, men det finns de som erbjuder en mellanlandning. Under den tidiga våren går det att finna biljetter till riktigt låga priser. Skillnaderna mellan bolagens priser kan variera mycket, så det är värt att göra flera sökningar med olika resealternativ och olika datum för att hitta en billigare resa. Det kan man spara tusenlappar på.

Prisgraf för Natal

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Natal, Brasilien som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Natal. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Natal under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Natal , en översikt

Den nya och fräscha semesterorten Natal, även kallad Solens Stad, i nordöstra Brasilien lockar med rätta en alltfler familjer och par för härliga, avslappnade och ljuva semesterdagar utmed de många och långa tropiska sandstränderna. Att den omgivande regnskogen med den rika floran och faunan är en upplevelse i sig gör semestermålet än mer attraktivt för den som tycker om exotiska platser. Natal är ett verkligt drömmål för den som vill kombinera en stadssemester med en badsemester och spetsa den med en stor dos fantastisk djungel.Att göra i Natal

I Natal är det på stränderna det händer. De långsträckta stränderna skuggas av vajande palmer som ger skön svalka de heta timmarna på dagen. Bland de mer kända stränderna kan nämnas Praia dos Artists, Praia de Areia Preta och Praia Ponta Negra, alla populära stränder med olika klientel. Många roar sig med att rida kameler eller köra beach buggys utmed stränderna, och inte minst dyka i havet. Man kan också göra kajakutflykter i den täta mangroveskogen och vandra med guide i den fantastiska naturen runt Natal, inte minst i Parque das Dunas, en nationalpark med en mängd olika vilda djur. En härlig utflykt kan man också göra till Cidade Alta, den gamla staden, där man hittar en mängd museer och en vacker arkitektur.

Ta sig runt i Natal

Det lokala bussnätet är mycket väl genomarbetat och fungerar väl. Staden är trots sin storlek lätt att hitta rätt i. Om man vill vara bekväm kan man enkelt stoppa en taxi. Priserna på taxiresor är låga, men man får se till att taxametern är igångsatt innan man färdas i taxin. Tack vare det goda bussnätet och de billiga taxiresorna är bil inte nödvändigt att hyra. Det blir oftast billigare och enklare utan bilen.

Natal hotell

Hotellen i Natal är genomgående av högre kvalitet och det kan vara svårt att finna riktigt billiga hotell. Ett tips på ett hotell för en överkomlig summa är trestjärniga Tulip Inn Potengi Flat där man med lite tur kan finna hotellrum för under 700 kr per natt. Ett trevligt mellanklasshotell för under 1000 kr per natt är strandnära Pestana Natal Beach Resort som även erbjuder spa. Serhs Natal Grand Hotel är ett annat bra alternativ och mycket populärt.

Natal sevärdheter

Den största sevärdheten är naturen och omgivningarna runt Natal, liksom de härliga stränderna. Morro de Careca, vilket betyder det skalliga berget, är områdets verkliga landmärke. I staden är Forte dos Reis Magos, stadens mäktiga femstjärniga fort, en riktig sevärdhet, liksom det intressanta museet Camara Cascudo som visar upp traktens kulturhistoriska skatter . Och är man i Brasilien måste man nästan se en fotbollsmatch. Här i Natal heter arenan Machadastadion.

Ytterligare info om Natal

Med över 300 soldagar om året och läget så nära ekvatorn är Natal ett utmärkt resealternativ vilken månad som helst på året. Här råder tropiskt klimat året om. Då Natal i första hand är en stad för brasilianare och i andra hand en semesterort kan man i Natal få uppleva det verkliga Brasilien.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Natal

Augusto Severo International Airport Natal Kod: NAT

Hela flygplatsen har nyligen byggts om och utökats rejält tack vare det allt större turisttryck som råder i området. Flygplatsen ligger i Parnamirim ungefär 2 mil från Natals centrum. Bussar och transferbussar till hotellen finns på plats, liksom taxibilar.

Karta över Natal

Snabbfakta Natal


Nedan följer lite snabbfakta om Natal, Brasilien.
  • Befolkning: 807 000
  • Språk: Portugisiska
  • Valuta: Brasiliansk Real (BRL)
  • 1BRL = 2,11 SEK

Resetips