Billiga flyg till Delhi

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Delhi? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Delhi och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Delhi?

De billigaste flygbiljetterna till Delhi hittar man genom att boka i god tid på förhand. Man kan inte flyga direkt till Delhi från Sverige utan man måste mellanlanda i ett eller flera länder på vägen dit. Lufthansa, British Airways, KLM, Air France och Qatar Airways har regelbundna flyglinjer till Delhi.

Prisgraf för Delhi

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Delhi, Indien som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Delhi. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Delhi under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Delhi , en översikt

Delhi är en spännande storstad i norra Indien och tros vara en av de äldsta existerande städerna i världen. Något som dock är säkert är att Delhi är en av världens största städer och en härlig potpurri av olika kulturer där det finns mycket att upptäcka och se!Att göra i Delhi

Att shoppa i Delhi kan nästan ses som en sport, eftersom man får vara beredd på att använda både armbågar och olika prutningstekniker då man handlar. Connaugth Place, Paharganj Market och Sarojini Nagar Market är populära gatumarknader där man kan hitta billiga kläder, hantverken, mattor och smycken på, även om det på senare tid också har öppnats allt fler västerländska köpcentrum i staden. Att äta ute i Delhi är verkligen inget problem eftersom det finns matställen som passar alla smaker och budgeter. På kvällen så kan man koppla av på ett vattenpipe-café eller välja att dansa loss på någon trendig nattklubb i staden.

Ta sig runt i Delhi

Trafiken i Delhi är ganska oorganiserad och på gatan så är det djungelns lagar som gäller. Även om det finns bussar och lokaltåg i staden så är det enklaste sättet att färdas med tunnelbanan som är relativt modern. För kortare sträckor kan en auto- eller cykel-rickshaw, som är små mopeder eller cyklar med en sittvagn, vara ett bra och billigt transportmedel. Populärt bland turister är hop-on-hop-off-bussarna som kör regelbunda rutter mellan de populäraste attraktionerna i staden.

Delhi hotell

I den stora staden Delhi finns det många hundratals hotell som man kan välja mellan och om man inte är så noga med standarden på hotellet så kan man till och med övernatta för mindre än 100 kronor per natt! Ett budgethotell i centrala Delhi är Hotel lals Haveli. Vill man ha en lite högre standard så kan man välja medelklasshotellet Hotel Le Roi eller det lyxiga Taj Mahal Hotel.

Delhi sevärdheter

Det Röda fortet är en av Delhis främsta attraktioner och det var här som den legendariske Shah Jahan residerade tillsammans med sitt harem under sin tid som härskare. En annan ståtlig byggnad som är värt ett besök är Humayuns mausoleum som fungerar som härskarens sista viloplats och idag finns med på UNESCOs lista över världsarv. Förutom dessa byggnader så finns det otaliga andra monument, helgedomer och museum i staden som är värda att besökas om man har tid.

Ytterligare info om Delhi

Klimatet i Delhi är mycket varierande och från april till juni kan det vara extremt varmt för att sedan följas av monsunregn i några månader som ofta leder till översvämningar i staden. På vintern i december och januari så är det kallt och ofta väldigt dimmigt på grund av alla föroreningar. Den bästa tiden att resa till Delhi är i februari-mars och oktober-november då vädret brukar vara ganska behagligt.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Delhi

Indira Gandhi International Airport Kod: DEL

Indira Gandhi Airport ligger 16 km väster om stadskärnan och är en av Indiens mest trafikerade flygplatser. Man kan lätt ta sig in till centrum av Delhi med tunnelbana eller buss. Det kan vara bra att komma ihåg att i december-januari är det vanligt med tät dimma i staden som kan leda till inställda flyg och förseningar.

Karta över Delhi

Snabbfakta Delhi


Nedan följer lite snabbfakta om Delhi, Indien.
  • Befolkning: 11 008 000
  • Språk: Hindi, engelska
  • Valuta: Indisk Rupee (INR)
  • 7,95INR = 1 SEK

Resetips