Billiga flyg till Bali

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Bali? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Bali och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Bali?

En resa till Bali innebär i de flesta fall mellanlandningar i ett eller flera länder. Billiga biljetter till Bali kan man hitta bland annat med Qatar Airways, KLM, Thai Airways, Aeroflot, Lion Air och Garuda Indonesia. Den billigaste tiden att resa till Bali är utanför högsäsongen som infaller i juli och augusti samt utanför stora högtider som jul och nyår.

Prisgraf för Bali

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Bali, Indonesien som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Bali. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Bali under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Bali , en översikt

Bali är en ganska stor ö i Indonesien och kallas ofta för Gudarnas ö. Landskapet på ön växlar dramatiskt från höga berg och vulkanlandskap till risplanteringar och gröna regnskogar och långsträckta paradisstränder. Med en så här rik natur och otaliga attraktioner av kulturellt och historiskt intresse är det inte konstigt att Bali har blivit ett av världens mest populära resmål, för Bali har mycket att erbjuda såväl backpackers som lyxsemestrare.Att göra i Bali

Den främsta attraktionen på Bali är de spektakulärt vackra sandstränder som kantas av höga palmer och inbjuder till härliga dopp i det ljusblåa och klara havet. Eftersom Bali är en vulkanisk ö med flera aktiva vulkaner så består de flesta stränderna på ön av svart lavasand. Speciellt stränderna vid orten Kuta och Bukit-halvön på den södra delen av ön är som gjorda för vattensporter som vindsurfing och dykning, och även fiske är populärt. Gillar man spa så är Bali paradiset för nästan alla hotell erbjuder olika former av spabehandlingar till förmånliga pris. Att shoppa på Bali är billigt och det finns såväl billiga och små butiker som stora och lyxiga varuhus att välja mellan.

Ta sig runt i Bali

Bali är en ganska stor ö och för att ta sig runt här så kan man använda lokalbussar eller bemo-minibussar, vilket är både billigt och smidigt. Man kan även hyra en bil eller moped och ta sig runt själv, men då ska man komma ihåg att trafikkulturen på Bali är ganska vild och det kan vara svårt att vänja sig vid den. Ett bättre alternativ är att hyra en bil med en chaufför som är van vid vägarna på Bali.

Bali hotell

De flesta hotell på Bali ligger på stranden och passar för en parsemester eller smekmånad. Priserna på hotellen varierar dock kraftigt och du kan hitta enkla bungalowhotell för bara 150 kr/natten som t.ex. Soka Indah Restaurant & Bungalowa så väl som privata och lyxiga villor. Ett bra medelklasshotell är Club Bali Mirage.

Bali sevärdheter

Det finns tusen och åter tusen hinduiska tempel på Bali som man kan besöka, och balineserna är ett mycket religiöst folk så den hinduiska religionen syns mycket i gatulivet i form av små offer, festivaler m.m. Umud är en historisk stad i centrala Bali och full med lockande historiska attraktioner, mäktiga tempel och en känd skog som är helgad till aporna som lever där. West Bali National Park är Balis enda nationalpark och här kan man se många exotiska fåglar.

Ytterligare info om Bali

Bali har ett tropiskt klimat med varma och behagliga dagstemperaturer året om. Mellan december och mars så är det regntid och det är vanligt med plötsliga kraftiga regnskurar som varar i bara några minuter, för att sedan övergå till soligt väder igen.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Bali

Ngurah Rai International Airport Kod: DPS

Ngurah Rai Internation Airport är även känd som Denpasar Internation Airport och ligger 13 km söder om staden Denpasar. Många hotell ordnar med sina egna transfers från flygplatsen men man kan även ta en taxi eller en bemo utanför flygplatsen, som är ett lokalt transportmedel och liknar en minibuss.

Karta över Bali

Snabbfakta Bali


Nedan följer lite snabbfakta om Bali, Indonesien.
  • Befolkning: 3 892 000
  • Språk: Indonesiska
  • Valuta: Rupiah (IDR)
  • 1568,17IDR = 1 SEK

Resetips