Billiga flyg till Tokyo

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Tokyo? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Tokyo och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Tokyo?

För tillfället så finns det inga direkta flyglinjer till Tokyo ifrån Sverige, så om man ska flyga dit så måste man mellanlanda i något annat land. De billigaste biljetterna till Tokyo så hittar man genom att boka sin resa i god tid. Några flygbolag som flyger till Tokyo är ANA, Japan Airlines, Lufthansa, Finnair och Air France.

Prisgraf för Tokyo

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Tokyo, Japan som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Tokyo. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Tokyo under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Tokyo , en översikt

Tokyo är en överväldigande metropol och i staden med förorter bor det hela 35 miljoner människor, vilket gör Tokyo till världens mest tätbefolkade stad. Stadsbilden består av höga skyskrapor som sträcker sig mot himlen och en aldrig sinande flod av människor. Tokyo är en stad som vibrerar av liv och sover aldrig.Att göra i Tokyo

Nöjeslivet i Tokyo är obegränsat och det är nästan omöjligt att få tråkigt här. Det finns ett så stort utbud på restauranger, kök, barer, diskotek, nöjesparker och shoppingcenter att det största problemet högst sannolikt är att kunna välja vad man vill göra under en kortare vistelse. Tokyo Disney Resort är en enorm nöjesanläggning som består av en vattentemapark och en nöjespark som passar för hela familjen. För en japansk variant kan man besöka Sanrio Puroland som är fylld med söta Hello Kitty-figurer.

Ta sig runt i Tokyo

Med tanke på att Tokyo är en så stor stad har den ett förvånansvärt bra och fungerande nätverk av kommunal trafik. Man kan smidigt ta sig från ett ställe till ett annat med tunnelbanan och lokaltåg, men det är bäst att undvika rusningstrafiken på morgonen och på kvällen.

Tokyo hotell

Storstaden Tokyo har såklart en mängd hotell att välja mellan. Många hotell i Tokyo är moderna och lyxiga skyskrapor med hundratals rum, men söker man efter ett billigare alternativ så går det även att hitta, som t.ex. det enkla hotellet Sakura Hotel Ikebukuro som ligger väldigt centralt. Mandarin Oriental Tokyo å andra sidan är ett riktigt lyxhotell för finsmakare.

Tokyo sevärdheter

Asakusa är ett tempel-område i staden ställe som de flesta turister i Tokyo besöker, varav det kanske populäraste templet är Sensoji-templet som är Tokyos största Buddhist-tempel. Besöker man Asakusa den tredje helgen i maj så kan man bevittna Sanja Matsuri som är Tokyos största festival och består av flera parader. Kejsarpalatset är tyvärr stängt för allmänheten men det går att beundra utifrån eller från den delen av den östra kejserliga trädgården som är öppen för alla. För den bästa utsikten i Tokyo så kan man åka upp till toppen på World Trade Center som bjuder på en fantastisk utsikt över staden.

Ytterligare info om Tokyo

Besök Tokyo på hösten eller våren då temperaturerna är behagligt varma. Ett bra sätt att få se mera av Tokyo är att ta en båttur längs med Sumida-floden och Tokyos kust - det är bara att hoppa på båten och luta sig bakåt och njuta av utsikten utan att behöva stressa!

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Tokyo

Haneda Airport Kod: HND

Haneda Airport, även känd som Tokyo International Airport, är belägen 14 km söder om Tokyo och tjänar mer än 64 miljoner passagerare årligen. Trafikeras av både inrikes- och utrikesflyg.

Narita Airport Kod: NRT

Narita Airport ligger 70 km nordöst om Tokyo och är Japans största internationella flygplats. Flygplatsen är både stor och modern men kan ibland vara väldigt trång. Ett smidigt sätt att ta sig till Tokyo är med ett expresståg.

Karta över Tokyo

Snabbfakta Tokyo


Nedan följer lite snabbfakta om Tokyo, Japan.
  • Befolkning: 8 888 000
  • Språk: Japanska
  • Valuta: Japansk Yen (JPY)
  • 15,22JPY = 1 SEK

Resetips