Billiga flyg till Shanghai

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Shanghai? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Shanghai och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Shanghai?

Till de stora bolagen som går mellan Shanghai och Norden hör Finnair, China Air och SAS. Dessa kan erbjuda bra priser. Det finns även många alternativa resrutter om man är beredd att mellanlanda i Europa. Den billigaste perioden att ta sig till Shanghai är mellan januari och mars och det kan löna sig att vara ute i god tid för att få en riktigt billig biljett.

Prisgraf för Shanghai

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Shanghai, Kina som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Shanghai. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Shanghai under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Shanghai , en översikt

Shanghai är en av världens mest fascinerande städer, en kulturell smältdegel där allting kan hända. Detta är verkligen Kinas moderna och innovativa centrum där förändring ses som det normala och där det anrika Kina möter väst. Shanghai är en stad som inte lämnar någon oberörd.Att göra i Shanghai

Shanghai är en stad för den som verkligen tycker om metropoler, som vill uppleva stadens puls, upptäcka nya saker och som vill förvänta sig det oväntade. Varje gatuhörn döljer något spännande. Om man vill ha något speciellt mål med sina upptäckter erbjuder Shanghai mycket bra shopping och inte minst ett riktigt spännande och intensivt nattliv.

Ta sig runt i Shanghai

Shanghai är en enormt stor och myllrande stad och längre promenader tröttar snabbt ut såväl fötter som ben. Att fånga en taxi på gatan är ett bra alternativ och ganska billigt. Man kan använda sig av det lokala bussystemet men det är ganska krångligt och risken att bussen är proppfull är stor. Men det bästa alternativet att ta sig runt i Shanghai på är garanterat den billiga, fräscha och snabba tunnelbanan som tar en vart man än vill i staden.

Shanghai hotell

Shanghai är fylld av hotell i alla prisklasser, kvaliteter och storlekar. Här kan man finna precis det hotell man söker. Genomgående är hotellen mycket prisvärda. Om man vill ha ett riktigt bra hotell för en billig penning kan man välja Rendezvous Merry Hotel Shanghai som är mycket familjevänligt och som ligger mitt i Shanghai. Riktigt billigt boende hittar man bland annat på Magnificent International Hotel. Det finns också många alternativ för den som vill ha en riktigt lyxig semester i Shanghai. Varför inte prova Hyatt on the Bund med en fantastisk miljö och service och med en härlig utsikt från hotellet?

Shanghai sevärdheter

Det finns mycket att upptäcka i Shanghai, särskilt i områdetna Frenchtown, The Bund och Yu Gardens & Bazaar. På Shanghai Museum kan man få en glimt av stadens intressanta historia. Runt om i staden finns en mängd trädgårdar och en hel del spännande arkitektur att upptäcka, inte minst i Pudon New Arena där man bland annat kan se Jin Mao Tower.

Ytterligare info om Shanghai

Shanghai har en mycket spännande och rik historia som känns av i hela staden. Våren och hösten är bästa tiden att uppleva staden då det kan bli bittert på vintern och mycket varmt under högsommaren.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Shanghai

Shanghai Pudong International Airport Kod: PVG

Pudong Airport ligger ca 3 mil ifrån Shanghais centrum. Till centrum från flygplatsen kommer man enklast och defintivt snabbats via det magnetiska tåget som trafikerar sträckan. Tåget är det snabbaste i världen och det tar 8 minuter att tillryggalägga de 3 milen. Bussar går också att ta, det tar 40 minuter.

Hong Qiao International Airport Kod: SHA

Flygplatsen ligger 1,3 mil från staden scentrum. Man kan ta bussen till och från flygplatsen.

Karta över Shanghai

Snabbfakta Shanghai


Nedan följer lite snabbfakta om Shanghai, Kina.
  • Befolkning: 22 316 000
  • Språk: Kinesiska (mandarin)
  • Valuta: Kinesisk Yuan (CNY)
  • 1CNY = 1,47 SEK

Resetips