Billiga flyg till Kuala Lumpur

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Kuala Lumpur? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Kuala Lumpur och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Kuala Lumpur?

De flesta flygbolag erbjuder resor till Kuala Lumpur via Bangkok, till exempel SAS och Thai Airways. Det finns också en mängd bolag som erbjuder flyg till Kuala Lumpur via andra europeiska städer. Ju senare på åren man reser, desto billigare blir det. Det lönar sig att söka runt på olika bolag för att finna den billigaste, och bekvämaste, resan. i övrigt är det inte så stora prisskillnader under året.

Prisgraf för Kuala Lumpur

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Kuala Lumpur, Malaysia som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Kuala Lumpur. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Kuala Lumpur under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Kuala Lumpur , en översikt

Kuala Lumpur är en moderna och spännande stad fylld med kontraster som bara väntar på att upptäckas. Arkitekturen är ny och spännande och färgerna starka och intensiva. Mycket i Kuala Lumpur är väldigt malajiskt men mycket är också mångkulturellt.Att göra i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur är en stad att upptäcka kvarter för kvarter. Att vandra omkring i Chinatown, Little India och de gamla kvarteren från kolonialtiden är som att gå från den ena världen till den andra i en och samma stad. Shopping är en annan mycket intressant upplevelse i Kuala Lumpur. Här finns en mängd marknader att göra riktiga fynd på. Sport är mycket populärt i Kuala Lumpur och det är lätt att finna möjligheter till simning och vattensporter i olika pooler, bergsklättring i de omgivande bergen, golf och tennis.

Ta sig runt i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur har begåvats med mycket smidiga och bra kommunikationssystem till varje besökares lycka. Man kan lätt ta både tåg och bussar för att ta sig runt i staden. Om man hellre åker taxi ser man snart att även det är ett bra alternativ som inte kostar särskilt mycket pengar. Det är onödigt att hyra bil eller motorcykel om man inte vill komma ut på längre resor på landsbygden utanför staden.

Kuala Lumpur hotell

Hotellen i Kuala Lumpur är genomgående mycket prisvärda och av god kvalitet. För ett mellanklasshotell får man räkna med 500 kr per natt och uppåt. Mitt i centrum finner man femstjärniga Mandarin Oriental Kuala Lumpur för runt tusenlappen för en natt. Mycket lyx och bekvämlighet för pengarna. Billigare, men ändå av god klass, är nästan lika luxiösa Le Meridien Kuala Lumpur som kostar ungefär 750 kr per natt. Hotellet har en mycket spännande arkitektur. I den norra änden av Kuala Lumpur finner man billiga och mycket prisvärda hotellet Citrus Hotel.

Kuala Lumpur sevärdheter

Hela staden är en sevärdhet med fantastisk arkitektur i modern stil. Varje kvarter är som en värld i sig. Petronas Towers är kanske det mest imponerande byggnadsverket. Det finns en mängd gallerier och museer att besöka, liksom flera parker. Om man vill se exotiska djur beger man sig till stadens zoo eller till det regnskogsreservat som ligger bara en liten bit utanför Kuala Lumpurs centrum.

Ytterligare info om Kuala Lumpur

Kuala Lumpurs gatusystem är tyvärr inte särskilt handikappvänligt och kan därför vara svårforcerat för en rullstol. De större och finare hotellen erbjuder dock handikappanpassade miljöer. Om man reser till Kuala Lumpur som rullstolsburen bör man därför planera sin resa extra noga. Vädret i Kuala Lumpur erbjuder en hel del regn under mars till april och oktober till november. Resten av året är utmärkta restider till spännande Kuala Lumpur.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur International Airport Kod: KUL

Kuala Lumpurs flygplats ligger 7,5 mil söder om centrum och innehåller två olika terminaler. För att komma till stadens centrum kan man ta det smidiga snabbtåget som trafikerar sträckan mellan centrum och flygplats.

Karta över Kuala Lumpur

Snabbfakta Kuala Lumpur


Nedan följer lite snabbfakta om Kuala Lumpur, Malaysia.
  • Befolkning: 1 888 000
  • Språk: Malajiska
  • Valuta: Malaysisk Ringgit (MYR)
  • 1MYR = 2,27 SEK

Resetips