Billiga flyg till Langkawi

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Langkawi? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Langkawi och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Langkawi?

Den billigaste och enklaste färdvägen till Langkawi går från Kuala Lumpur alternativt Singapore. Flera bolag erbjuder resor till Langkawi och dessa skiljer sig sällan särskilt mycket i pris. De billigaste resorna finner man i månaderna januari till juli och om man vill få riktigt billiga resor är det bra tt boka lång tid i förväg.

Prisgraf för Langkawi

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Langkawi, Malaysia som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Langkawi. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Langkawi under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Langkawi , en översikt

Ön Langkawi är den största av flera paradisöar som utgör en hel skärgård väster om det malajiska fastlandet. Med långa kritvita stränder skuggade av vajande palmer och en fantastisk natur uppfyller Langkawi alla förväntningar om det perfekta semesterparadiset. Att det dessutom finns mycket att göra och ett livligt restaurang- och nattliv gör Langkawi till den ideala platsen för många olika typer av besökare.Att göra i Langkawi

Langkawi är en plats där man njuter av livet och av dagen på. Många tillbringar dagarna i en avslappnad tillvaro utmed stränderna. Om man vill vara aktiv finns en mängd roliga saker att göra. Hela Langkawi är mycket familjevänligt, med mycket aktiviteter för såväl stora som små. Dykning och andra vattensporter samt utflytker till de andra öarna runt omkring är en upplevelse i sig. Man kan också uppleva den malajiska kulturen som är mycket levande i området, trots att Langkawi sedan länge är ett turistområde. Det finns även mycket bra shoppingmöjligheter och ett intensivt nattliv för den som vill vara vaken nattetid.

Ta sig runt i Langkawi

Det absolut lättaste sättet att ta sig runt på Langkawi är med taxi. Taxi är både billigt och enkelt. Det finns ett bussystem men det fungerar dåligt och kan vara förvirrande. Om man vill göra upptäckter på själva ön kan man hyra bil eller motorcykel.

Langkawi hotell

De flesta hotell finner man utmed stränderna och en bit från stadens centrum. Hotellen Langkawi är av lite högre klass och kostar runt 1000 kr och lite till under högsäsong. Det kan vara svårt att finna rena budgetalternativ. Vill man ha en riktig drömsemester kan man ta in på Casa Del Mar med ett idylliskt läge utmed havet och med en atmosfär som verkligen andas romantik. Vill man komma undan lite billigare finns prisvärda Berjaya Langkawi Beach Spa, ett bra hotell med eget spa och som är mycket familjevänligt. Även Sheraton Langkawi Beach Resort, omgiven av en fantastisk natur och med en charmant inredning, kan vara ett gott alternativ att bo på.

Langkawi sevärdheter

Till Langkawi sevärdheter hör först och främst den fantastiska naturen och kulturen i området. Vill man se traditionella malajiska hus ska man bege sig till Langkawi International Book Village. För att få uppleva de djur som lever under havet kan man bege sig till Asiens största akvarium som ligger här på ön, och som har namnet Pantai Cenany.

Ytterligare info om Langkawi

Langkawi är en semesterort som går att besöka året runt. Allra bästa tiden för resor hit kanske ändå är mellan november och maj. Många par liksom familjer söker sig till Langkawi tack vare den härliga och lugna atmosfären som erbjuder något för alla åldrar.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Langkawi

Langkawi International Airport Kod: LGK

Langkawi International Airprot ligger 25 minuters resa från Langkawi Centrum. Det är en ganska liten flygplats som tar emot ungefär 1,2 miljoner passarerare om året. Själva flygplatsen är också en turistmagnet i sig då det finns en stor marin- och flygutställning på flygplatsen.

Karta över Langkawi

Snabbfakta Langkawi


Nedan följer lite snabbfakta om Langkawi, Malaysia.
  • Befolkning: 65 000
  • Språk: Malajiska
  • Valuta: Malaysisk Ringgit (MYR)
  • 1MYR = 2,23 SEK

Resetips