Billiga flyg till Singapore

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Singapore? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Singapore och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Singapore?

Det finns inga direkta flyglinjer till Singapore ifrån Sverige, men man kan lätt flyga dit genom att mellanlanda i ett eller flera länder på vägen dit. Några flygbolag som har reguljär flygtrafik till och från Singapore är t.ex. Lufthansa, British Airways, Air China, Quantas och Singapore Airlines.

Prisgraf för Singapore

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Singapore, Singapore som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Singapore. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Singapore under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Singapore , en översikt

Singapore är kanske ett litet land till ytan men en mycket stor stad med över 5 miljoner invånare. Beläget på en liten ö i sydöstra Asien är Singapore är en riktig smältdegel av olika kulturer och känd för sin shopping i världsklass, det vibranta nattlivet och de många restaurangerna med smaker från hela världen.Att göra i Singapore

Maten i Singapore är världskänd och man kan smaka på många olika länders specialiteter här. Vill man äta kinesiskt så görs det bäst i Chinatown, indiskt i Little India och arabiskt på Arab Street osv. Singapore är ett riktigt shoppingparadis och det är lätt att fynda bl.a. billiga kläder och elektronk. Gillar man att shoppa så ska man absolut inte missa den stora rean som ordnas varje sommar. Nöjeslivet i Singapore är livligt och det bästa stället för en barrunda är i Boat Quay där jazzklubbar och diskotek ligger vägg i vägg med varandra. På Sentosa Island ligger ett stort nöjescentrum med bl.a. sportanläggningar, undervattensvärld och kasinon. Blir Singapores hetta allt för tryckande så kan man svalka sig i någon av de öppna poolerna i staden eller åka utanför staden för ett dopp i havet.

Ta sig runt i Singapore

Singapore har en mycket utvecklad kommunaltrafik och det är lätt att ta sig runt i staden med lokaltåg, tunnelbana, buss eller taxi. En populär metod bland turister är också cykeltaxin som kallas för trishaws.

Singapore hotell

Det är ganska dyrt att bo på hotell i Singapore men å andra sidan så håller hotellen en mycket bra klass och är värd slantarna. I Singapore så kan man bo på t.ex. Furama RiverFront Hotel som är ett bra medelklasshotell, eller på det lyxiga Pan Pacific Singapore som ligger i stadsdelen Marina Bay. Längtar man bort från storstadens stress så kan man boka rum på hotellet Shangri-La Rasa Sentosa Resort.

Singapore sevärdheter

Singapore har förutom många skyskrapor även förvånansvärt många gröna parker som bjuder på stilla oaser i den annars så livliga staden. Är du intresserad av natur så upplevs den bäst i den botaniska trädgården samt Jurong Bird Park och Singapore Zoo. Norr om Singapore-floden ligger den gamla koloniala delen av staden och här hittar man många historiska byggnader och museum. Ta gärna en båttur längs med Singapore-floden och beundra de mäktiga skyskraporna som utgör Singapores siluett.

Ytterligare info om Singapore

Singapore ligger nära ekvatorn och har ett varmt och fuktigt klimat och jämna temperaturer året om, vilket gör det till ett resmål som är lämpligt att besöka vilken årstid som helst.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Singapore

Singapore Changi Airport Kod: SIN

Changi Airport är en stor och välorganiserad flygplats som ligger 17 km utanför staden Changi. För att ta sig in till centrum så kan man hoppa på en lokalbuss eller ett tunnelbanetåg, det senare kräver dock ett tågbyte vid Tanah Merah. Eller så kan man helt enkelt ta en taxi, vilket ofta är det enklaste sättet.

Karta över Singapore

Snabbfakta Singapore


Nedan följer lite snabbfakta om Singapore, Singapore.
  • Befolkning: 5 184 000
  • Språk: Engelska, standardkinesiska, malajiska, tamil
  • Valuta: Singapore Dollar (SGD)
  • 1SGD = 7,94 SEK

Resetips