Billiga flyg till Alcudia

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Alcudia? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Alcudia och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Alcudia?

Resor till Alcudia går till Palma de Mallorca Airport. Under sommaren råder högtryck för resor till Alcudia, särskilt om det regnar i Sverige. Då kan priserna bli riktigt dyra. Hösten, då skolorna har kommit igång igen, är billigaste tiden för resor till Alcudia. Även under våren går det att göra biljettfynd.

Prisgraf för Alcudia

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Alcudia, Spanien som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Alcudia. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Alcudia under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Alcudia , en översikt

Utmed den allra vackraste stranden på behagliga Mallorca finner man det lugna och behagliga familjeparadiset Alcudia. Här finns det mesta man kan önska sig av en solsemester med härlig och barnvänlig strand, gemytlig miljö och härlig service. Kort sagt, en liten oas för en soltörstande familj.Att göra i Alcudia

På stranden finns det alltid roliga saker att göra inklusive en mängd olika vattensporter. Nöjeslivet under natten är inte heller en dum idé, särskilt om hotellet erbjuder barnvaktsservice. Utflykter ute i naturen och i bergen på Mallorca och turer till de små byarna inåt land är härliga upplevelser för alla i familjen. Även ett besök till Palma är en trevlig utflykt med många restauranger, caféer, museer och inte minst bra shopping.

Ta sig runt i Alcudia

Den lilla staden och stranden Alcudia är inte större än att det går bra att flanera runt i området. Vill man åka lite längre går det bra att ta bussar till de andra städerna på Mallorca. Om man vill upptäcka den vackra naturen och Mallorcas inland rekommenderas att hyra bil eller moped. Är man riktigt hurtig kan man hyra en cykel.

Alcudia hotell

Alcudia erbjuder en mängd olika hotell och många är familjehotell med bra priser. De flesta bekväma hotell finner man avskilt en liten bit utanför byn. Ett trevligt familjehotell är Club Hotel Tonga som är omgivet av ett stor område egenskulpterad landskap. Här kostar det mellan 500 och 700 kr natten. Lite dyrare, men ändå riktigt prisvärt och bra är hotellet Stil Clumba Mar. Hotellet har flera pooler, ligger precis vid havet och har underhållning som passar alla gäster.

Alcudia sevärdheter

I Alcudia är miljön och naturen i sig en fantastisk sevärdhet, svår att bli mätt på. Den gamla delen av staden är ett myller av små gränder och torg och stadsmuren från 1300-talet är en riktig sevärdhet. De flesta andra sevärdheter finner man på övriga Mallorca.

Ytterligare info om Alcudia

Säsongen på Alcudia varar året runt. Miljön är lugn och stilla, ja verkligt njutbar under vintertid. Lite mer fart blir det på somrarna men det är ändå ett behagligt område. Området är klassat som det bästa området för familjer på hela Mallorca.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Alcudia

Palma de Mallorca Airport Kod: PMI

Mallorcas flygplats ligger 8 kilometer från Palma och 2 mil från Alcudia. Flygplatsen är en stor flygplats som omsätter över 25 miljoner passagerare varje år. Från flygplatsen kan man ta buss eller taxi. Vissa hotell erbjuder transferbuss från dörr till dörr.

Karta över Alcudia

Snabbfakta Alcudia


Nedan följer lite snabbfakta om Alcudia, Spanien.
  • Befolkning: 20 000
  • Språk: Spanska
  • Valuta: Euro (EUR)
  • 1EUR = 11,57 SEK

Resetips