Billiga flyg till Lanzarote

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Lanzarote? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Lanzarote och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Lanzarote?

Lanzarote är ett mycket populärt resmål under alla årets månader. Det finns egentligen inga speciella månader där priset är som lägst. Däremot kan det skilja sig en del i pris mellan de olika flygbolagen. För att få en billig biljett till Lanzarote kan man välja mellan att boka i god tid, eller hoppas på billiga sista-minuten biljetter. Man kan också prova att söka på de andra Kanarieöarna och ta båten eller inrikesflyget över till Lanzarote.

Prisgraf för Lanzarote

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Lanzarote, Spanien som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Lanzarote. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Lanzarote under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Lanzarote , en översikt

Den storslagna Kanarieön Lanzarote är ett semesterparadis för sport- , natur- och kulturälskaren. Här kan man utöva alla möjliga sporter i en unik miljö med vulkanlandskap och långa mjuka stränder. Lanzarote är också en ö med ett livfullt nattliv där en mängd restauranger, barer och nattklubbar håller öppet till sena natten. Men det är inte partyröj som gäller här. Här njuter man av ljumma sommarkvällar över ett glas vin eller två och njuter av tillvaron.Att göra i Lanzarote

Lanzarote är känt för alla sina sportaktiviteter. Här kan man vandra, cykla eller rida runt i den vackra naturen. De fantastiska grottorna skapade av gamla lavaströmmar bör man inte missa när man är på Lanzarote. Missa inte heller utsikten från Islote de Hilario. Andra populära sporter på ön är sportfiske och golf. Vill man uppleva den kanarieöiska kulturen kan man åka till en vingård, eller åka till Arrecife, den lilla huvudstaden. I byarna och i städerna på Lanzarote finns också en mängd olika shoppingmöjligheter och ett hett nattliv som varar till gryningen.

Ta sig runt i Lanzarote

Det billigaste och enklaste sättet att se de olika sevärdheterna på är att ta de lokala bussarna. Taxi är ett ganska billigt alternativ om man inte ska för långt. Det går också fint att hyra bil, moped eller cykel för att upptäcka den vackra ön.

Lanzarote hotell

Många hotell ligger utmed de populäraste stränderna på Lanzarote. Priserna skiljer sig mycket åt i samma kvalitetsklass så det kan vara värt mödan att jämföra priserna och serviceutbudet på de olika hotellen. Ett trevligt alternativ för drygt en 1000-lapp per natt är Sandos Papagayo Arena vid den populära stranden Papagayo. Betydligt billigare och ändå mycket trevligt är det på familjevänliga Club Siroco där man kan hitta hotellrum för under 400 kr per natt. För den som vill hitta ett bra mellanklasshotell kan välja Beatriz Playa.

Lanzarote sevärdheter

Tequise är den gamla huvudstaden på ön och här finner man en livlig marknad, ett palats och flera kyrkor. Naturen i all sin prakt är en stor sevärdhet och i naturen finns många upptäckter att göra. I vulkanlandskapet och över hela ön finns en fantastisk arkitektur från César Manrique. Los Jameos del Agua är en spännande labyrint av grottor och vulkaniska kanaler.

Ytterligare info om Lanzarote

Lanzarote är en mycket trevligt semesterort året runt. Även surfarna hittar hit då vågorna utmed vissa stränder kan gå höga. Trots sin sportinriktning är det inte bara sportfantaster som trivs på ön, utan alla som vill njuta av vacker natur och en härlig badsemester.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Lanzarote

Arrecife Airport Kod: ACE

Arrecife Flygplats är en relativt liten flygplats som tar emot 5,5 miljoner passagerare per år. Flygplatsen ligger mellan huvudorten Arrecife och semesterorten Puerto del Carmen. På torsdagar är flygplatsen belamrad med charterresenärer. Det går bussar till de större orterna på ön och det finns en mängd taxibilar utanför flygplatsen.

Karta över Lanzarote

Snabbfakta Lanzarote


Nedan följer lite snabbfakta om Lanzarote, Spanien.
  • Befolkning: 142 000
  • Språk: Spanska
  • Valuta: Euro (EUR)
  • 1EUR = 11,21 SEK

Resetips