Billiga flyg till Hua Hin

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Hua Hin? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Hua Hin och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Hua Hin?

Flygen till Hua Hin går till Bangkok, då området ligger nära staden. Vintern är säsong för resor till Thailand i allmänhet men det går att finna riktigt billiga resor under oktober och november samt i januari, mars och framåt under våren. December och februari är de dyraste månaderna.

Prisgraf för Hua Hin

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Hua Hin, Thailand som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Hua Hin. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Hua Hin under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Hua Hin , en översikt

Hua Hin är en semesterort med underbara stränder i Thailand som dessutom är populär för thailändarna själva, vilket säger en del om kvaliteten på detta semesterparadis. Hua Hin är en kunglig semesterort i sydöstra Thailand i flera bemärkelser. Inte minst så har den thailändska kungen själv ett sommarresidens här.Att göra i Hua Hin

Det primära syftet med att resa till Hua Hin är det klarblå vattnet och de kritvita stränderna. Här tillbringar de flesta många timmar om dagen med att lapa sol, bada och utöva någon av alla de vattensporter som erbjuds. Dykningen anses särskilt god i området. I Hua Hin kan man även rida utmed stranden, till och med på elefanter. För den som vill golfa finns flera bra golfbanor och shoppingen i området är utmärkt. Om man vill uppleva en urban miljö ligger Bangkok inom en dagsturs avstånd.

Ta sig runt i Hua Hin

I Hua Hin går det utmärkt att ta sig runt till fots. Området är inte mycket större än så, om man inte valt ett hotell som ligger en bit utanför centrum. För den som vill åka lite längre finns minibussar och taxis att beställa alternativt stanna på gatan. Det går också fint att hyra bil eller motorcykel om man vill upptäcka den fantastiska naturen runt Hua Hin

Hua Hin hotell

Hotellen i lyxiga Hua Hin är genomgående av mycket hög klass och de är i genomsnitt relativt dyra med thailändska mått mätt. Man får räkna med att betala en bit över tusenlappen för ett okej hotell. En liten bit utanför centrum finner man ett billigare hotell med bra klass vid namn Chom View Hotel, ett mycket bra alternativ för den som vill njuta av Hua Hin utan att behöva betala mycket för boendet. Vill man få lite mer klass på boendet kan man välja Duskt Thani Hua Hin, alternativt Anantara Resort Hua Hin, bra hotell utmed stranden men inte alltför dyrt ändå.

Hua Hin sevärdheter

Shoppingmarknaden i Hua Hin är ett mycket bra utflyktsmål och en plats där man kan finna riktigt bra shoppingfynd. Om man vill uppleva en del av Thailands fantastiska natur kan man bege sig till Khao Sam Roi Yot National Park. Det finns även en hel del historiska sevärdheter i området.

Ytterligare info om Hua Hin

Hua Hin klassas som något av Thailands St Tropez, vilket inte betyder att vanliga människor inte trivs i Hua Hin. Snarare tvärtom! Den som är matintresserad har här sitt eget lilla paradis med mycket god mat till goda priser. Man kan finna en god middag för under 15 kr per person.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Hua Hin

Hua Hin Airport Kod: HHQ

Det finns en liten privat flygplats på orten. Det är dock nästan bara privata plan som landar här förutom SGA Airlines.

Bangkok International Airport Kod: BIA

Bangkok International Airport är den största flygplatsen i Thailand. Härifrån går bussar och tåg till Hua Hin, om man inte vill ta taxi. Bussen och tåget tar ungefär 3-4 timmar.

Karta över Hua Hin

Snabbfakta Hua Hin


Nedan följer lite snabbfakta om Hua Hin, Thailand.
  • Befolkning: 86 000
  • Språk: Thailändska
  • Valuta: Thailändsk Baht (THB)
  • 3,47THB = 1 SEK

Resetips