Billiga flyg till Koh Phangan

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Koh Phangan? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Koh Phangan och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Koh Phangan?

En mängd olika bolag erbjuder resor till Samui International Airport som är den närmaste flygplatsen. Vanligaste mellanlandningen är i Bangkok. Högsäsongen varar under våren, och ju senare på våren man väljer att åka, desto billigare blir resan. Sommartid kan det bli riktigt billigt, liksom tidigt på hösten.

Prisgraf för Koh Phangan

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Koh Phangan, Thailand som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Koh Phangan. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Koh Phangan under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Koh Phangan , en översikt

Koh Phangan är den busiga lillasystern till pardisön Koh Samui. Här är det carpe diem som gäller och besökarna njuter i höga drag av nuet. Men att tro att det bara är backpackers som kommer hit är helt fel. Koh Phangan är en ö för alla som vill njuta av livet på en exotisk paradisö.Att göra i Koh Phangan

På Koh Phangan njuter man av livet på stranden med det turkosa havet vid sina fötter. Det finns en hel del vattensporter som förströelse som wakeboard, dykning, snorkling och surfin. Men än intressantare är kanske möjligheterna till meditation, healing och massage. Man hittar små inrättningar som erbjuder massage och healing överallt på ön. Nätterna på Koh Phangan är kända för att vara livliga och ändlösa, både i barerna och utmed stränderna.

Ta sig runt i Koh Phangan

På Koh Phangan tar man sig lättast fram genom de mini pick-ups som man lätt stoppar utmed gatorna. Vill man komma runt ön eller till andra öar är de reguljära båtarna ett uppenbart och billigt alternativ. Man kan även hyra sin egen bil, motorcykel, eller varför inte din egen cykel?

Koh Phangan hotell

Hotellen på Koh Phangan är prisvärde och man kan få tag på ett riktigt bra hotell bara en bit från centrum och utmed stranden för ca 750 kr per natt. Santhiya Resort and Spa är en oas som är mycket prisvärd, liksom Panviman Resort som ligger utmed klippor som på ett dramatiskt sätt kastar sig i havet. Vill man ha billigare alternativ, alternativt riktiga lyxalternativ, kan man alltid boka hotell på systerön Koh Samui.

Koh Phangan sevärdheter

Havet, stränderna, naturen och folket är Koh Phangans främsta sevärdheter. För den som älskar naturen är nationalparken Than Sadet som inbegriper en vacker flod och ett fantasiskt vattenfall ett självklart alternativ. Det finns små mysiga och heliga tempel i de nordvästra delarna av Koh Phangan att besöka för den som söker andlighet och öns historiska vingslag.

Ytterligare info om Koh Phangan

Det är sant att det finns en mängd med backpackers på ön, men de är inte riktigt de enda som trivs på denna underbara och njutningsfulla ö i Thalinad. Här trivs de flesta. Regnperioden varar mellan september och november, men det regnar inte hela tiden.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Koh Phangan

Samui International Airport Kod: USM

Samui är ön som ligger granne med Koh Phangan och som räknas som systerö. För att komma till och från den privata flygplatsen går det 3 färjor om dagen.

Karta över Koh Phangan

Snabbfakta Koh Phangan


Nedan följer lite snabbfakta om Koh Phangan, Thailand.
  • Befolkning: 12 000
  • Språk: Thailändska
  • Valuta: Thailändsk Baht (THB)
  • 3,4THB = 1 SEK

Resetips