Billiga flyg till Krabi

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Krabi? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Krabi och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Krabi?

Resor till Krabi går med en mellanlandning med Thai Airways och SAS. Det finns också flera bolag med mellanlandning i Europa att ta från Norden. Allra dyrast är det att resa i december, men väljer man resor i november och januari kan man finna riktigt bra priser även om det är högsäsong. Priserna sjunker ju längre in på våren man väljer att resa.

Prisgraf för Krabi

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Krabi, Thailand som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Krabi. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Krabi under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Krabi , en översikt

Gemytliga och charmiga Krabi vid Thailands syvästra kust erbjuder ett härligt strandliv för en soldyrkare. Med en vacker natur och med ett bra hotellutbud, bra restauranger och en väl utvevcklad service är detta ett bra semestermål i sig och en bra bas för utflykter på de vackra thailändska öarna som Phi Phi Islands och Koh Lanta.Att göra i Krabi

Utanför Krabi ligger några av Thailands vackraste öar, Phi Phi Islands och Koh Lanta. Båtfärder till dessa öar tillhör något av de främsta upplevelserna under en vistelse i Krabi, förutom de härliga stränderna och det aktiva sportlivet på orten. Man kan dyka, utöva en mängd vattensporter, spela volleyboll, segla och inte minst åka på spännande kanotfärder när man är i Krabi. Shoppingen är också utmärkt i Krabi.

Ta sig runt i Krabi

Bussen är ett utmärkt alternativ när man är i Krabi. Det är inte bara ett billigt transportmedel här, utan osedvanligt välordnat. Man kan även ta sig fram med motorcykeltaxi, så kallade tuktuks, eller taxi. Om man vill åka på egen hand kan man hyra bil eller motorcykel. För att komma till de omgivande öarna går en mängd reguljära båtar.

Krabi hotell

Hotellen har hyfsade priser till och med för att vara i Thailand. Man finner lätt ett trestjärnigt hotell för runt 400 kr per natt. Ett bra hotell i centrum och ett mycket prisvärt alternativ är Krabi Tropical Bay Resort, som ligger vackert utmed havet en bit från centrum. Vill man komma lite närmare centrum väljer man Maritime Park and Spa Resort omgiven av en fantastisk natur. Lite dyrare, men ack så trevligt. Den som söker ett budgetalternativ kan välja en bed and breakfastmodell i form av Aoang Terrace Hotel, ett modernt och fräscht hotell.

Krabi sevärdheter

Klipporna utmed havet liksom Shell Cemetery som är en klippa skapad av gamla snäckskal är perfekta utflyktsmål för den som vill se mer av Krabi. Det finns också många grottor att besöka, såsom Tiger Cave Tempel, grottor som ligger ungefär 3 kilometer från centrum. Om man vill veta mer om området och dess historiska rötter kan man besöka Wat Klong Tom, stadens hembygdsmuseum. Utanför Krabi finner man de fantastiska paradisöarna Koh Lanta och Phi Phi Islands.

Ytterligare info om Krabi

Om man är sugen på att shoppa i Krabi handlar man med fördel antikviteter av alla de slag, kläder och orkidéer. De bästa av dessa ting finner man i någon av de små butikerna i centrum. Om man vill få i sig riktigt god mat i Krabi ska man våga sig på de små snabbköpsställena som finns lite överallt i staden. Kika på vilka de lokala invånarna själva köar vid. Här kan man få uppleva genuin thaimat baserad på pinfärsk fisk och skaldjur i alla de former.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Krabi

Krabi Airport Kod: KBV

Flygplatsen ligger ungefär 7 kilometer från Krabi och trafikeras i första hand av Thai Air. Omsättningen på passagerare är ungefär 800 000 per år och flygplatsen är således ganska liten. Det går bussar till och från flygplatsen.

Karta över Krabi

Snabbfakta Krabi


Nedan följer lite snabbfakta om Krabi, Thailand.
  • Befolkning: 433 000
  • Språk: Thailändska
  • Valuta: Thailändsk Baht (THB)
  • 3,46THB = 1 SEK

Resetips