Billiga flyg till Daytona Beach

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Daytona Beach? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Daytona Beach och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Daytona Beach?

Delta Airlines, US Airways och Continental trafikerar ortens flygplats. Flera europeiska bolag samarbetar med dessa bolag för att kunna erbjuda resor till platsen. Och priserna är, i alla fall under lågsäsong, billigare än vad man kan tro. Billigaste flygen hittar man under de perioder där semestertid inte råder i resten av USA, det vill säga under våren och hösten, särskilt under november månad.

Prisgraf för Daytona Beach

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Daytona Beach, USA som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Daytona Beach. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Daytona Beach under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Daytona Beach , en översikt

Enorma sandstränder som sträcker sig mil efter mil har gett förutsättningar för en fantastisk turiststad och skapat en av USA:s mest populära semesterorter, Daytona Beach i Florida. Här finns allt av det goda livet: maten, aktiviteterna, vädret, barerna, restaurangerna och shoppingen. Och med möjlighet att ta bilen hela vägen till stranden, the American Way, är detta en perfekt plats för den som vill slippa gå i onödan.Att göra i Daytona Beach

I Daytona är motorsport i alla dess former ett nästan religiöst intresse. Gör som de lokala invånarna, gå på ett motorlopp! Som i de flesta amerikanska städer är shoppingen i staden utmärkt. Det största köpcentret i staden är Volusia Mall, och flera andra köpcenter och shoppinggator. Golfaren har ett litet paradis här, liksom tennisfantasten. Här finns en mängd bra banor för båda sporterna. Djuphavsfiske och turer ute på havet är en upplevelse. Om man är det minsta intresserad av rymden är också ett besök till Kennedy Space Center en riktig upplevelse och självklart rekommenderas ett besök på berömda Disneyworld en bit ifrån Daytona Beach.

Ta sig runt i Daytona Beach

Det absolut lättaste och enklaste alternativet att ta sig runt på i Daytona Beach är med hyrbil, som i så många andra amerikanska städer och orter. VoTran är det lokala bussystemet och fungerar bra. Bussarna är billiga och dessutom handikappanpassae. Vill man åka utmed stranden finns det under sommartid charmiga spårvagnar som trafikerar strandpromenaden.

Daytona Beach hotell

Här finns hotellen bokstavligen på rad och det är sällan, oavsett hur mycket folk som än väljer att vara här, det är helt fullt. Här finns garanterat ett rum att boka. Kanske inte på exakt det hotell man vill, men på den typ av hotell man önskar. Det vimlar av relativt billiga hotell, mellan 400 och 600 kr per natt. Här finns bland annat Acapulco Hotel and Resort. Ett bra alternativ inom det lite dyrare segmentet är The Shores Resort and Spa. Billigt och centralt blir det på Saxony Hotel.

Daytona Beach sevärdheter

Daytona International Speedway är en av USA:s absolut största motorbanor. Även utmed gatorna seglar fantastiska motorcyklar och bilar förbi, och det arrangeras ofta olika motorfester runt om i staden. Utmed stränderna flanerar inte bara spännande människor utan också gärna mängder med rosa flamingos, något som hela Florida är känt för. Daytona Beach är dessutom begåvat med flera intressanta museer, till exempel Museum of Arts and Sciences som är en hel hoper med olika museer under ett och samma tak.

Ytterligare info om Daytona Beach

Under mars månad har traditionellt sett collegestudenter från hela USA upp i Daytona Beach i mängder för att festa. Numera är det dock betydligt lugnare, även under den perioden tack vare insatser för att stoppa detta. Under hela året råder bra säsong för besök på Daytona Beach, även m det finns risk för stormar under höstmånaderna. Det kommer nästan 8 miljoner semesterfirare hit varje år. Under höst och vår är det ganska lugnt och behagligt tempo i området.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Daytona Beach

Daytona Beach International Airport Kod: DAB

Daytona Beach International är en ganska lugn flygplats. Flygplatsen ligger i princip enbart ett stenkast ifrån centrum. Det går bussar och taxi ifrån flygplatsen och flera hotell erbjuder transfers direkt till hotellet, ofta efter förfrågan.

Karta över Daytona Beach

Snabbfakta Daytona Beach


Nedan följer lite snabbfakta om Daytona Beach, USA.
  • Befolkning: 350 000
  • Språk: Engelska
  • Valuta: Amerikansk Dollar (USD)
  • 1USD = 10,38 SEK

Resetips