Billiga flyg till Fort Lauderdale

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Fort Lauderdale? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Fort Lauderdale och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Fort Lauderdale?

Det är ganska bra priser på resor till Fort Lauderdale överlag, mycket tack vare mängden av flighter som går hit. En mängd olika amerikanska bolag landar på flygplatsen. De flesta resor till Fort Lauderdale innebär en eller två mellanlandningar. Under hösten fram till december och under våren fram till mitten av juni kan man finna riktigt prisvärda resor till området.

Prisgraf för Fort Lauderdale

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Fort Lauderdale, USA som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Fort Lauderdale. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Fort Lauderdale under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Fort Lauderdale , en översikt

Det mest familjevänliga och det vackraste strandparadiset utmed hela Floridas guldkust är nog ändå Fort Lauderdale. Tack vare dess skönhet kallas staden även för Lilla Venedig. Vajande palmer och guldgula stränder förför besökaren, liksom stadens alla kanaler. Fort Lauderdale är både vackert och trevligt och erbjuder en mängd roliga och spännande upptäckter.Att göra i Fort Lauderdale

Man kan spendera dagar utmed Beach Boulevard och mysa på bistros och caféer, blicka ut över havet och titta på alla spännande människor som passerar förbi. Men det finns också mycket annat att göra. Som i det riktiga Venedig kan man här ta sig en tur på en gondol utmed kanalerna. Om man vill uppleva äventyret ska man bege sig till träskmarkerna i Everglades och uppleva vilda alligatorer under en båttur. Man kan även roa sig med att fiska, simma med delfiner eller rida. Är man intresserad av rymden bör man verkligen åka ut till Cape Carneval Space Center. Det är en upplevelse.

Ta sig runt i Fort Lauderdale

I Fort Lauderdale är en hyrbil det absolut enklaste sättet att ta sig runt på. Staden och området runt ikring lämpar sig mycket väl för bilkörning. Vägarna är raka, skyltarna tydliga och parkeringsplatserna många. Det går tåg och bussar, men inte så ofta.

Fort Lauderdale hotell

I Fort Lauderdale finns, som den äkta turiststad den är, en mängd olika hotell att välja mellan. Finare hotell kostar runt 1000 kr per natt och uppåt, men det går att hitta bra budgetalternativ. Sea Beach Plaza är billigt, bekvämt och strandnära. Ett hotell att rekommendera i mellanprisklassen är Marriott - Fort Lauderdale. Här får man mycket för pengarna. Än mer lyx hittar man på The Atlantic Resort and Spa.

Fort Lauderdale sevärdheter

Hästkapplöpningar och hundkapplöpningar är mycket populära sporter i Fort Lauderdale, liksom baseball. Disney World, en bit utanför staden, är ett måste för alla barnfamiljer. Kulturcentret Broward Center for the Performing Arts ligger i Downtown och här kan man njuta av föreställningar och konserter. Fort Lauderdale Historical Society är ett museum som visar upp stadens över 5 000 år långa historia.

Ytterligare info om Fort Lauderdale

Många svenskar söker sig hit under vinterhalvåret då det är mörkt och trist i det kalla hemlandet. Här har de hittat en oas som även vi andra kan besöka, året om. Den som vill ha fart och fläkt väljer att bo och vistas i Fort Lauderdale. De som vill njuta av de fantastiska stränderna och få lugn och ro kan välja att bo och vistas i Lauderdale by the Sea, ett härligt semesterområde invid staden.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale - Hollywood International Airport Kod: FLL

Fort Lauderdales flygplats är en mycket hektisk flygplats bara 5 kilometer från staden. Man kommer lätt till hotellet genom att ta buss, boka en transfer eller genom att invänta taxi.

Karta över Fort Lauderdale

Snabbfakta Fort Lauderdale


Nedan följer lite snabbfakta om Fort Lauderdale, USA.
  • Befolkning: 166 000
  • Språk: Engelska
  • Valuta: Amerikansk Dollar (USD)
  • 1USD = 10,58 SEK

Resetips