Billiga flyg till Honolulu

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Honolulu? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Honolulu och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Honolulu?

De allra flesta internkontinentala bolag såsom Air France, American Airlines, Northwest och KLM erbjuder resor till och från Honolulu. Priserna varierar kraftigt. Om man vill resa billigt till Honolulu ska man undvika att resa när amerikanarna själva har semester. Då blir resorna dyra. Om man däremot väljer att resa i månaderna februari, mars, april, november eller december kan man finna billigare resor, och allra lättast är det att hitta prisvärda biljetter i september månad.

Prisgraf för Honolulu

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Honolulu, USA som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Honolulu. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Honolulu under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Honolulu , en översikt

Hawaii är många människors drömmål, och vad kan vara bättre än att realisera drömmarna i drömmålets mest fantastiska stad Honolulu? Den kosmopolitiska och extremt exotiska huvudstaden på Hawaii är en intensiv hamnstad på paradisön Oahu. Här njuter man av den verkligt exotiska semestern med sol och bad, fantastisk kultur och inte minst ett gott nattliv och många sevärdheter.Att göra i Honolulu

Huvuddelen av dagarna kan och bör nästan spenderas på stränderna. De bästa på ön anses vara Waikki Beach och Diamond Head. På Diamond Head kan man själv surfa eller se på när andra gör det. Snorkling och dykning rekommenderas skarpt, och vill man inte doppa huvudet själv kan man gå och se det marina livet på Sea Life Park och Waikki Aquarium. Ett besök i Chinatown är en upplevelse med många små kryddbutiker, akutpunktursalonger, marknader och spännande lokala produkter. Nattlivet avnjuts bäst på Waikki Beach och i Chinatown.

Ta sig runt i Honolulu

Små charmiga spårvagnar för dig till de största destinationerna och de intressantaste platserna. Köper man ett dagspass får man åka med i obegränsad mängd den dagen. The Bus, stadens bussystem håller med busslinjer där spårvagnarna inte går. Taxi är ett annat alternativ för resor i staden. Hyrbil är ett gott alternativ om man vill åka runt på Oahu. För att besöka de andra öarna tar man färjor.

Honolulu hotell

För ett mellanklasshotell i Honolulu får man räkna med att betala runt 1000 kr per natt för ett dubbelrum. Men det finns klart billigare, och dyrare, alternativ att välja på. Som den äkta semesterort staden är saknas det inte alternativ när det kommer till val av hotell. Ett billigt och trevligt alternativ är det nya hotellet The Equus. Ett klassiskt och prisvärt medelklasshotellalternativ är Hotel Renew ett halvt kvarter ifrån Waikki beach. På Royal Hawaiian lever man i en drömtillvaro mitt på Waikki Beach, utan att spendera en total förmögenhet, bara en halv.

Honolulu sevärdheter

Det finns en mängd sevärdheter med historiska teman. Bland de mest sevärda är National Memorial Cemetery of the Pacific, Hawaiis Plantation Village och Bishop Museum. Stillhet finner man i buddhisttemplet Boyodo In Temple som ligger vid foten av de vackra Koolaubergen. Det finns också en mängd botaniska trädgårdar i Waimea Valley som man kan njuta av och själva kungliga palatset Iolani mitt i Honolulu får man inte missa.

Ytterligare info om Honolulu

Honolulu är en paradisort som passar alla typer av resenärer. I staden och på stränderna njuter pensionärer, familjer och förälskade par sida vid sida med surfers och backpackers. Här finns plats för alla. Honolulu är många människors absolut största drömmål och som tur är tillåter vädret resor hit året runt. Här skiner nästan alltid solen och vädret är behagligt och skönt.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Honolulu

Honolulu International Airport Kod: HNL

Honolulus flygplats ligger bara 6,5 kilometer väster om centrum och tar varje år flera miljoner resenärer till Hawaiis olika öar. De flesta hotellen ordnar, ibland efter begäran, transfer från flygplatsen. Det går också bra att ta The Bus, den lokala bussen, eller taxi från flygplatsen.

Karta över Honolulu

Snabbfakta Honolulu


Nedan följer lite snabbfakta om Honolulu, USA.
  • Befolkning: 803 000
  • Språk: Engelska
  • Valuta: Amerikansk Dollar (USD)
  • 1USD = 10,58 SEK

Resetips