Billiga flyg till Los Angeles

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Los Angeles? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Los Angeles och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Los Angeles?

Los Angeles flygplats trafikeras av en mängd olika flygbolag, såväl europeiska som amerikanska. Priserna för resor till staden skiljer sig en del under året och generellt sett kan man få de allra lägsta priserna i maj månad. Även under januari och februari ligger priserna på behagliga nivåer, medan det kan bli dyrt med resor till området under sommaren.

Prisgraf för Los Angeles

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Los Angeles, USA som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Los Angeles. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Los Angeles under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Los Angeles , en översikt

Änglarnas stad är en stad dit man flyttar för att besanna drömmar, drömmar om rikedom, ära och berömmelse. En stad där express yourself är honnörsordet och där alla typer samlas, var och en med sin dröm. Fylld av kontraster och en mosaik av upplevelser är Los Angeles en stad att hata att man älskar, eller älskar att hata om man så vill.Att göra i Los Angeles

Det saknas inte precis saker att göra när man är i L.A. En mängd turer erbjuds där man kan uppleva Hollywood med Walk of Fame, Downtown, Beverly Hills och BelAir. På Universal Studios kan man gå i filmens fotspår. Jazz och konst frodas i Leimert Park och nattlivet verkar aldrig ta slut. För familjen finns Disneyland som ligger inte långt ifrån staden. Tröttnar man på stadslivet så finns stranden alltid där.

Ta sig runt i Los Angeles

Los Angeles är uppbyggd efter bilburna invånare vilket gör att gatorna inte bara är raka, utan även breda. Trots detta är de allmänna kommunikationerna i staden utmärkta. Det finns en mycket effektiv och bra tunnelbana som snabbt tar en fram igenom staden. Det finns också bussar, men de tar tid. Men för den som vill se mycket kan bussarna vara ett trevligt alternativ. Man löser lätt ett Metro Day Pass för att åka. Taxi är dyrt då det är långa avstånd mellan de olika sevärdheterna.

Los Angeles hotell

Om man vill kunna välja mellan många olika hotell är detta ett paradis. Det finns nästan hur många hotell som helst i staden och i omgivningarna. Billiga hotell går att finna för runt 500 kr per natt, som till exempel Guesthouse Hotel Norwalk. Billiga hotell går även att finna i förorterna. Mellanklasshotellen ligger på 1000-lappen per natt. Hilton Long Beach Hotel är ett av många bra alternative inom prisklassen. Lyxalternativ saknas förstås inte i lyxens egna hemstad. Ett av de värre alternativen här är Raffles Lermitage Beverly Hills som passande nog ligger i just Beverly Hills.

Los Angeles sevärdheter

Mycket kan ses som sevärdheter i Los Angeles. Man får nästan inte missa att åka upp till Hollywoodskylten och få en vacker vy över staden. Sunset Strip är en upplevelse och erbjuder ett gott nattliv. Walt Disney Concert Hall är en vacker byggnad, liksom Union Station och det finns en mängd olika museer. UCLA ligger bredvid Beverly Hillsområdet och är ett mycket anrikt och allmänt universitet. Chinatown och Little Tokyo rymmer många små sevärdheter.

Ytterligare info om Los Angeles

Los Angeles är ett perfekt resealternativ året runt. Under vintern är det svalare och ofta klarare väder. En resa till Los Angeles kan innebära en upplevelse av staden i sig och lätt kombineras med andra fantastiska upplevelser i Kalifornien som kan erbjuda vingårdar, härliga fruktodlingsområden, Death Valley och mycket, mycket mer.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Los Angeles

Los Angeles International Airport Kod: LAX

Los Angeles är en stor flygplats 2,4 mil sydväst om centrum och den kallas kort och gott LAX. Här finns 9 olika terminaler, så om man ska resa hit för avfärd kan det vara bra att hålla koll på de skyltar som anger varifrån de olika flygbolagens flighter avgår. Det är väldigt enkelt och billigt att komma från flygplatsen ner till centrum. Man tar helt enkelt tåget som är gratis. Annars går det bussar och transferbussar.

Los Angeles/Ontario International Airport Kod: ONT

Ontario är betydligt lugnare och behagligare än LAX. Årligen reser ungefär 7,5 miljoner passagerare från området. Alltfler bolag använder sig av denna mindre, och effektivare, flygplats.

Bob Hope Airport Kod: BUR

5 miljoner passagerare passerar flygplatsen årligen som har två olika terminaler.

Karta över Los Angeles

Snabbfakta Los Angeles


Nedan följer lite snabbfakta om Los Angeles, USA.
  • Befolkning: 12 151 000
  • Språk: Engelska
  • Valuta: Amerikansk Dollar (USD)
  • 1USD = 10,89 SEK

Resetips