Billiga flyg till Orlando

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Orlando? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Orlando och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Orlando?

Billigaste perioden att flyga till Orlando på är under vår vintersäsong. Annars är priserna jämna under året med undantag för sommaren. Många flygbolag flyger till Orlando däribland US Airways, Northwest Airlines, KLM, Icelandair, Delta Airlines, Continental Airlines och SAS.

Prisgraf för Orlando

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Orlando, USA som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Orlando. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Orlando under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Orlando , en översikt

Orlando är en nöjesstad i san anda. Då menar vi inte nattliv utan underhållning, sevärdheter och shopping. Har du familj och barn rekommenderas verkligen Orlando. Om inte så rekommenderar vi Orlando i alla för det lämnar ingen oberörd. Staden har på 30-40 år växt till att vara USAs största turistresmål. Mycket tack vare Disney World, Universal studios mfl men även för vädret som är behagligt nästan året runt.Att göra i Orlando

Frågan är inte vad som finns att göra utan vad du VILL göra. Det finns saker för både stora och små. Utan att nämna de stora attraktionerna finns här tiotals andra sevärdheter. Golfälskaren har nära till flera väletablerade golfbanor. Varför inte spela minigolf på någon av de sevärda minigolfbanorna som får en att häpna.

Ta sig runt i Orlando

Som nästan överallt i USA behöver man bil. Avstånden är stora även om man ska gå och handla. Se till att hyra en bil från dag ett. Vägarna i Orlando är i toppskick men det kan vara lite krångligt att hitta. GPS är inte helt fel om man ska åka runt. Gratis tåg till och från Disney World finns från olika ställen och många hotell har gratis busskörningar dit.

Orlando hotell

De flesta väljer att bo utanför Orlando och gärna i Kissimmee där Disney World och andra attraktioner ligger. Det finns hotell både inom och utanför Disneys område. Ett tips är att hyra ett hus eller radhus i ett gated community. Den sortens boende ger en mer frihet och är mycket prisvärt. Windsor Hills ligger alldeles intill Disney World och har hög standard på sitt boende. Skatt tillkommer på alla hotellpriser!

Orlando sevärdheter

De största sevärdheterna i Orlando är självklart Disney World och Universal Studios. Tro inte att dessa parker endast är för barn, vuxna lär ha lik roligt som de små. Sea World är värt ett besök och ta då chansen att simma med delfinerna eller späckhuggarna. Tänk på att varje sevärdhet kräver minst en heldag och att köerna kan vara långa vid högsäsong. Disney World har 6 parker totalt varav två är vattenparker. Räkna med en heldag per park.

Ytterligare info om Orlando

Orlando är billigt och det finns ett par bra outlets att shoppa loss i. Där kan du fynda bland märkeskläder till lågpris. Tänk på att alla restauranger lägger på en dricks på notan. Inne i temaparkerna runtom i Orlando är det dyrare att äta och dricka men ändå överkomligt. En måltid inne på snabbmatsställena på Disney World kostar ca 7-8 dollar. Ta med dig bra och bekväma skor för man går betydligt mycket mer än man räknat med!

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Orlando

Orlando International Airport Kod: MCO

Orlandos huvudflygplats ligger 14 km sydväst om Orlando centrum. De flesta svenska operatörerna och flygen landar och lyfter härifrån.

Orlando Sanford International Airport Kod: SFB

29 km norr om Orlando centrum ligger denna flygplats som växt till sig på senare år. Tar emot de flesta brittiska resenärerna och har blivit ett alternativ för lågprisflyg på senare år.

Karta över Orlando

Snabbfakta Orlando


Nedan följer lite snabbfakta om Orlando, USA.
  • Befolkning: 1 511 000
  • Språk: Engelska
  • Valuta: Amerikansk Dollar (USD)
  • 1USD = 10,51 SEK

Resetips