Billiga flyg till West Palm Beach

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till West Palm Beach? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till West Palm Beach och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till West Palm Beach?

Flera amerikanska och europeiska flygbolag erbjuder resor till West Palm Beach. Delta Airlines är ett erkänt billigt alternativ från Sverige, men det är inte alltid de är billigast. Det är lättare att få tag på billiga biljetter under våren och hösten än under sommaren och vintern, det vill säga december. Då har amerikanarna själva lov och reser gärna hit. Januari och juni är i allmänhet de månader då det är lättast att hitta billiga resor till området.

Prisgraf för West Palm Beach

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till West Palm Beach, USA som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till West Palm Beach. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till West Palm Beach under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
West Palm Beach , en översikt

Den klassiska semesterstaden West Palm Beach är precis en sådan stad man vill finna utmed Floridas kust. De långa strandgatorna är kantade av höga palmer, den vackra utsikten från strandpromenaden erbjuder det blåaste hav och mil med guldgula stränder. West Palm Beach är dessutom fylld med historiska små kvarter, kulturlivet i staden blomstrar och shoppingen är superb.Att göra i West Palm Beach

Det finns en mängd aktiviteter för hela familjen. Lion Country Safari är en djurpark som rekommenderas. Här kan man se en hel del utrotningshotade djur, inklusive den vita noshörningen. Disney World är en längre resa, men oförglömlig upplevelse. En annan utflykt som är värd att spendera en dag på är Peanut Island. Här finns bland annat en bunker som skulle skydda John F. Kennedy om det blev krig och ett spännande museum. I West Palm Beach finns också utmärkta golfbanor och en hel del shoppingmöjligheter. Varje torsdag genomförs gratiskonserter och runt omkring i staden säljs då hantverk i alla dess former.

Ta sig runt i West Palm Beach

I centrum kan man lätt ta sig runt med de gratis spårvagnar som går kors och tvärs genom gatorna. Det enklaste sättet, om man vill komma lite längre än runt i centrum, är att hyra bil och göra som amerikanarna göra: köra dit man ska. Staden är mycket bilvänlig och man hittar parkeringar nästan överallt. Taxibilar må vara bekväma, men de är ganska dyra här. Man kan också använda sig av de bussar som går.

West Palm Beach hotell

Ett bra hotell i West Palm Beach kostar från 1000 kr och uppåt. Det går att finna lågprishotell omkring halva priset om man kan tänka sig att tulla lite på läget. Ett bra lågprisalternativ är Hilton Garden Inn West Palm Beach Airport. Ett fint mellanklasshotell är Biba Hotel och vill man vara riktigt bekväm och kosta på sig är Brazilian Court Hotel ett härligt alternativ ett stenkast från stranden.

West Palm Beach sevärdheter

Södra Floridas Teknikmuseum är ett aktivt museum för nyfikna i alla åldrar och Rapids Waterpark är ett vattenland som passar alla. Antique Row är ett litet distrikt i staden med en mängd olika antikvitetsbutiker från olika tidsepoker och världsdelar. City Place är ett område med stor charm och en mängd olika kulturevenemang. Norton Museum of Art har en mängd konstverk i sina lokaler.

Ytterligare info om West Palm Beach

West Palm Beach är ett härligt resmål året runt. Här trivs såväl barnfamiljen som golfaren och snorklaren.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i West Palm Beach

West Palm Beach International Airport Kod: PBI

West Palm Bch Flygplats ligger bara 4 kilometer väst om centrum och man kan lätt ta sig till staden genom att ta en buss eller taxi. Man är då framme på fem minuter. Flygplatsen är lugn och trevlig.

Karta över West Palm Beach

Snabbfakta West Palm Beach


Nedan följer lite snabbfakta om West Palm Beach, USA.
  • Befolkning: 100 000
  • Språk: Engelska
  • Valuta: Amerikansk Dollar (USD)
  • 1USD = 10,38 SEK

Resetips