Billiga flyg till Hanoi

från
Från Till Pris

Svårt att hitta billiga flyg till Hanoi? Inte längre, hos Flygstolar.se hittar du lägsta priset på flygresor. Hos oss kan du boka flyg billigt och smidigt till Hanoi och många andra städer runtom i världen.


Billigast flyg till Hanoi?

Det går att finna flyg från Norden och övriga Europa via såväl Hong Kong som Bangkok, varav Bangkok är det vanligaste stället att mellanlanda på. Under sommaren varierar priset kraftigt. Priserna är som lägst under juni månad för att stiga ordentligt i juli månad. I September blir det återigen billigt att flyga. Priserna varierar således vecka för vecka och var noga med att kika upp fördelaktiga perioder innan bokning.

Prisgraf för Hanoi

Prisgrafen visar ett genomsnitt av de lägsta priser på flygresor till Hanoi, Vietnam som har sökts fram på Flygstolar.se. Priserna avser 1 vuxen, tur & retur från Stockholm, Göteborg eller Malmö/Köpenhamn till Hanoi. Grafen visar när du kan hitta billiga flygbiljetter till Hanoi under året. Aktuella priser får du via sökfunktionen högst upp på sidan.
Hanoi , en översikt

Upplev historiska vingslag i en elegant stad i förändring i den spännande huvudstaden i Vietnam. Här upplever man en fascinerande kultur i ett mycket behagligt tempo.Att göra i Hanoi

Den främsta sysslan i Hanoi är att upptäcka stadens alla sevärdheter och atmosfären. I den kompakta staden finns mycket att upptäcka och gärna till fots. Nattlivet är inte alltför överdådigt, men det finns en hel del att välja mellan, och staden erbjuder för varje vecka alltfler nattliga äventyr. Shoppingen i staden är inte helt oäven och främst handlar besökare silke och låter sy upp sina egna skräddarsydda kostymer för en struntsumma. Den som vill uppleva den fantastiska vetnamesiska naturen kommer lätt ut på landet där en fantastisk grönska råder.

Ta sig runt i Hanoi

Staden är inte större än att det är lätt att ta sig runt till fots, trots det stora antalet människor som bor i staden. Det går att hyra bil och motorcykel, och trafiken är inte alltför avskräckande. Annars är taxis och minibussar billiga och enkla alternativ för turer i och runt staden.

Hanoi hotell

Det finns ganska många hotell i alla de prisklasser att välja mellan i Hanoi. För de mest populära och omtyckta hotellen får man räkna med priser runt 1200 kr per natt, till exempel på Hanoi Daewood Hotel med alla faciliteter inklusive pool och som är mycket fräscht och modernt samt ligger i centrum. Man kan också finna riktigt billiga hotell mitt i centrum, till exempel Queen Star Hotel, bara 50 meter från Dong Xuang Market. Vill man bo riktigt lyxigt och udda kan man bo på lyxjakten Bhaya Cruises som också tar dig med på en kryssning runt Hanoi.

Hanoi sevärdheter

Den gamla delen av staden är en riktig oas fylld med monument och tempel, särskilt i French Quarter. Don Xuang-marknaden är ett myller av folk och ting och en upplevelse i sig. Ho Chi Mins mausoleum ligger också i Hanoi och är väl värd ett besök, liksom det tillhörande museet. Det finns också ett mycket bra zoo att besöka.

Ytterligare info om Hanoi

Hanoi är en stad som går att besäka året om, klimatet är alltid ganska bra. Det kan bli något varmt i maj till september. Ryktet om att vietnameser kanske inte alltid tycker om västerlänningar är kraftigt överdrivet. Numera välkomnas alla till området.

Nedan följer lite information om flygplatserna som finns i Hanoi

Kod: HAN

Flygplatsen i Hanoi ligger ungefär 4,5 mil från stadens centrum. Det finns en enda terminal. Från och till flygplatsen kommer man via bussen eller genom att ta taxi.

Karta över Hanoi

Snabbfakta Hanoi


Nedan följer lite snabbfakta om Hanoi, Vietnam.
  • Befolkning: 6 500 000
  • Språk: Vietnamesiska
  • Valuta: Vietnamesisk Dong (VND)
  • 2422,86VND = 1 SEK

Resetips